krislemly

Sovka | Крем-батер для тіла

Sovka | Крем-батер для тіла

Sovka Skincare Body Butter Fruit Rainbow - якісний по всіх пунктах батер, який не тільки справляється з поставленими завданнями, але й створює настрій під час використання. Про нього і розповім більш детально.

Sovka | Крем-батер для тіла

Оформлення. Важка, лаконічна баночка в єдиній стилістиці бренду. Кришки, виготовлена ​​із пластику, формат гвинтовий, працює плавно, відкрити можна навіть однією рукою, закривається щільно, що дозволяє брати із собою куди завгодно. Важливий момент упаковки - наявність захисної мембрани.

Аромат – окрема насолода. Аромат стиглих фруктів, справжній десерт для тіла, його хочеться не лише нюхати та нюхати, а й з'їсти. Від дітей точно цей баночок треба тримати подалі.

Склад крему насичений. У ньому є все для догляду за сухою шкірою тіла:

  • Олія Ши. Живить, зволожує та заспокоює шкіру. Знімає запалення та допомагає клітинам відновлюватися швидше.
  • Кокосова олія. Глибоко зволожує та бореться із запаленнями. Аби шкіра лишалася гладенькою та ніжною.
  • Олія авокадо. Значно пом'якшує шкіру та допомагає їй втримати вологу. Бореться із проявами старіння.
  • Екстракт плодів полуниці. Потужний антиоксидант, м'яко відлущує шкіру та живить її.

Консистенція. Крем щільний, жирненький, суміш як у збитого крему.

Однак, коли наносиш його на шкіру, відбувається справжнє диво - він немов сам по собі тане, легко і рівномірно розподіляючись. Цей батер не створює смуг і розводів на шкірі, не скочується, забезпечуючи при цьому відчуття насиченого зволоження та живильного догляду.

Крем відмінно справляється з сухими ділянками шкіри, прибирає лущення та відчуття стягнутості. Після використання, шкіра залишається м'якою, доглянутою, не залишає жодної плівки, відчуття жирності чи липкості.