Макіяж-симуляція 8 годинного сну
Виходжу з зону комфорту і починаю публікувати фото обличчя і продуктів макіяжу🪞
Мій найбільший челендж повязаний з красою - це звісно сон. Ніщо так не прикрашає як здоровий 8 годинний відпочинок. Звісно, за останні 2 роки українцям про це лише мріяти....
Розповім у пості, як приводжу своє обличчя у порядок після безсонної ночі.
Завжди у такі дні починаю з мікротоків Nu Face, вони трішки забирають ранковий набряк. Сьогодні не мала приладу з собою, тому легка зарядка і кілька присідань стимулюють кровообіг.
Почала з місту Natura Bisse Diamond Cocoon Ultimate Shield. Легкий, але потужно зволожуючий спрей, і зовсім не липкий.
По ньому, мій новий друг, ВВ Purito у відтінку 23. Він з жовтим підтоном і прекрасно маскує мою пігментацію.
За тим, новий санскрін Usolab Bio Sensitive Sun Blоck Matte. Поки відгук якнайкращий, це фізичний захист. У мене мелазма - і хімічні фільтри для неї протипоказані. Цей скрін спочатку вибілює (як і решта фізиків), але за 5 хвилин стається диво і він повністю вирівнюється на шкірі і стає матовим і непомітним 😳 А Наношу я завжди багато (2 пальці)!
Туш у мене зараз Евелін Variete - я просто в шоці яка вона класна. Не змивається разом з віями, стійка, не осипається і дає просто ідеальні війки.
Олівець для брів якийсь найпростіший Catrice у відтінку 040 - такий тютюновий колір (важко знайти насправді не теплий і не затемний). Затестила цей і купила ще 3 таких, бо шукати хороший тон щоразу то біль.
У дні, коли я втомлена - головне правило мейку -це жодних графічних чітких ліній, тому що вони дуже підкреслюють втому. Тому брови дуже приблизно окреслені.
Вигляд вже ближчий до людського, але свіжістю поки не пахне.
Наступний крок - патчі, зараз у мене MediPeel. і вони такі класні, що заслуговують посту.
У такі дні не обійтись без рум'ян, сьогодні це Charlotte Tilbury Hollywood Blush & Glow Glide Mini. Насправді, я використовую хайлатер з цієї палетки замість рум'ян - він яскравий і теплий. Самі румяна складні у роботі - вони такі пігментовані що пензликом варто торкнутись, і обов'язково обтрусити його (якщо не хочу бурячаних шічок))).
Додаю міні стрілочки найтемніших відтінком тіней з палетки Dior 5 couleurs 757 Dream (ідеальні холодні і таупові тіні - і звісно, цей відтінок знятий з виробництва при зміні упаковки((((
Пальцем проходжусь по губах тінтом Clarins Lip Comfort Oil Intense. Він дає такий класний ефект зацілованих яскравіших губ, і класно доглядає за губами. Відтінок 04 raspberry ідеально ягідний, і іноді я його наношу і як рум'яна.
Зверху проходжусь зволожуючим спреєм для легкого блиску, і вуаля - я знову схожа на людину, яка спала. Надаю перевагу відносно легкому мейку, так як будь які щільні коректори будуть виділятись на втомленій шкірі+ не забувати посміхатись.
Діліться, що допомагає вам виглядати добре у складні дні?
Коментарі (0)