wowmom

Так ось чому ти такий популярний! Тепер і я зрозуміла хайп навколо корейського санскріна.

Так ось чому ти такий популярний! Тепер і я зрозуміла хайп навколо корейського санскріна.

Привіт, красуні!

Дякуючи нашій чудовій Strange Love , я встигла вхопити найбажаніший санскрін від корейського бренду Beauty of Joseon, по дуже привабливій ціні. Ще раз, люба, посилаю тобі промені добра і обіймашки:-)

Мені дуже було цікаво спробувати саме цей крем, адже про нього не говорив тільки лінивий. До того ж, нарешті, почало з'являтися сонечко, а це означає, що саме час, подумати про надійний захист шкіри.

Так ось чому ти такий популярний! Тепер і я зрозуміла хайп навколо корейського санскріна.

У складі Beauty of Joseon Relief Sun : Rice + Probiotic SPF50+ PA++++ присутні сучасні хімічні фільтри, рослинні екстракти, відновлюючі компоненти, та пробіотики. А це означає, що крем сміливо можна розглядати не тільки, як сонцезахист, а і як повноцінний денний крем.

Він має ледь помітну косметичну віддушку, яка абсолютно не відчувається ні під час нанесення, ні на протязі дня.

Об'єм - 40 мл. Якщо використовувати крем регулярно, вистачить його на півтора/два місяці.

Текстура!
Впевнена, саме через неї, санскрін і набрав таку шалену популярнісь, адже більш легкого і ніжного сонцезахисного крему, годі і уявляти. Він схожий на якесь молочко, яке моментально вбирається в шкіру, не залишаючи жодних неприємних відчуттів.

В мене шкіра схильна до сухості, і я наношу Beauty of Joseon Relief Sun : Rice + Probiotic SPF50+ PA++++ на підготовлене тонером обличчя.
Я була в приємному шоці від того, як він швидко наноситься без білих розводів, до яких я вже звикла від попередніх санскрінів.

Він залишає красивий сяючий фініш, який я люблю, але без зайвої жирності.
Я не знаю, як крем буде поводитися на інших типах шкіри, проте для сухої та нормальної - це шикарний варіант.

Тепер залишилося дочекатися літа, щоб як слід перевірити сонцезахисні властивості Beauty of joseon. Але поки що, я задоволена на 100%, і повертатися до звичних сонцезахисних кремів на фізичних фільтрах, абсолютно не хочеться.

Дякую за увагу 😘