Hrystja_

Знову Rituals…

Знову Rituals…

Але, забігаючи наперед, можу сказати, що цей скраб мені сподобався значно більше, ніж Hammam.

Його мені подарували ще в листопаді...він так чекав-чекав свого часу...і нарешті дочекався😅.

Запах тут дивний...коли понюхала в листопаді, почула тільки запах трави...до якої в дитинстві всі руки різали (хто випадково, а хто просто з цікавості...чи дійсно вріже😂).

Зараз його відкрила...ніби трішки краще пахнути почав. Все рівно чую листя...може якусь рослину чи бамбук, або так пахне той зизифус 🤔, але крім цього запаху ще відчутно такий класний, пудрово-кремовий аромат. Та, все одно...це особливий запах, який не кожному сподобається...тому, хто хоче почати знайомство з цим брендом- раджу обрати якусь іншу серію.

Знову Rituals…

Вона якась...ніби не схожа на Rituals. Якщо в інших серіях досить таки непогані ці баночки...можна сміливо виставляти на показ в ванній, а не ховати в шухляду...то тут якось дуже зекономлено на пакуванні. Банка виглядає досить дешево і не стильно😔.

Скраб має 93 % інгредієнтів натурального походження. Сам скраб тут дрібненький, як пісок...але скрсбує досить добре, цього не відбереш. Мені навіть він сподобався більше, ніж попередній...бо синій мав дуже великі частинки і травмував мою шкіру.

Та тут також морська сіль, тому, в кого на шкірі подразнення- не раджу...буде пекти. В складі ще є олія лотоса, авокадо і головна родзинка- магній.

Але тут, знову ж таки, якщо обирати...то краще я вже взяла б скраб Bisheffect.

Як підсумок, можу сказати, що в мене з цим скрабом не вийшла церемонія цзин, і на мій внутрішній спокій скраб не повпливав.

Для мене це не ті скраби, за якими варто гонитися і шукати. Я знаю багато достойних українських аналогів.

І значно дешевших.

Наступний скраб, який хочу спробувати - Tree hut. Можливо хтось вже ним користувався?