Романюк Олена

Що цікавого? Подарунок та новинки для мого догляду

Що цікавого? Подарунок та новинки для мого догляду
Що цікавого? Подарунок та новинки для мого догляду

У MakeUp Club можливо все!

Почати обговорення новинок сучасної літератури та перейти на класику? І все це під дописом про челендж від улюбленого бренду? Легко!

Та лише чарівниці на ранок оформлюють замовлення з видавництва, щоб вже наступного дня ти отримала посилку з книгою, автором якої дуже зацікавилася!

Звісно, це @Оксана К., моя прекрасна та світла дівчинка. Я обожнюю, коли мені відкривають нових авторів, люблю, коли гарні книги ходять між людей!

Ще раз щиро дякую тобі 💕

Отже, книгочитуни, хто не в курсі, зверніть увагу на цього автора і роман! Ви не пошкодуєте!

І, звісно ж, косметика!

Тут усе під впливом MakeUp Club 🫡, як за рецептом:

Бальзам-філер з гіалуроновою кислотою L'Oreal Elseve Hialuron Plump для зволоження та об'єму- вирішила згадати молодість та бальзами Elseve, не повірите, не купувала вже дуже давно! Багато схвальних відгуків саме на цю нову лінійку. Поки що використала один раз, мені сподобався бальзам, дуже класний ефект.

Сонцезахисний крем з пробіотиками Beauty of Joseon (mini) - все просто, бачу в наявності, беру без роздумів. До речі, за ці сонячні, теплі тижні, маючи в ранковому догляді крем з spf15, маю вже засмаглий ніс. То ж, переходимо на важку артилерію.

Маска відновлювальна L'ador Eco Hydro LPP Treatment - цікаво спробувати, багато гарних відгуків, тим паче, пробник достатньо щедрий в 10 мл, на мою довжину точно вистачить разів на 5.

Крем універсальний Nivea для догляду за шкірою - це мій порятунок в період міжсезоння, коли не допомагають звичні олії та закінчився вазелін + сухість шкіри після прийому антибіотиків. Рятує сухі, потріскані ручки за декілька нанесень.

Ще десь за кадром забувся олівець для брів LCF, але я постараюсь зробити окремий допис, бо за його ціну в 15 гривень мені є що сказати.

Усім дякую, що читаєте! Гарних засобів, бережіть себе, не хворійте❤️