krutoguuz

Тканинна маска від Pyunkang Yul

Спочатку хочу привітати всіх дівчат у яких були Дні Народження за період моєї вісутності в клубі. А це були @Євгенія👩 та Iryna Koval

Бажаю кожну з вас занепокоєння в житті оминали, більше радощів і чудес! Нехай в житті не буде прикрощів і завжди буде любов, турбота та щастя!

Ці квіти для вас!

Я її збергала в холодильнику, тому зранку вона була ну дуже бодряща.

Інформація з сайту Makeup:

Лекало тканинної маски виготовлене із 100% натурального волокна бамбука, просоченого поживними речовинами. Активні компоненти мають протизапальну та антибактеріальну дію, запобігаючи виникненню акне та інших проблем зі шкірою. Застосування заспокійливої ​​маски буде вашим маленьким секретом чистого обличчя без недосконалостей!

Лекало: досить щільне та дивне, такого ще не було в мене. Воно якесь не звичне, мені воно було специфічним. Воно було більше чим моє обличчя в зоні підборіддя, в цілому по розмірі все добре.

Просочення: сироватки було досить багато і вона була така досить гелева та щільна, така навіть трохи дивна. Шкіру заспокоїла та зволожила, але була липка.

Висновок:

Чи куплю я її ще раз, точно ні! Чому? Бо не дуже приємна ця липкість, дивне лекало та і ефект ціні не відповідає. Якщо я беру Raund lab, то там за 95 грн в тебе приємна сироватка, лекало і досить помітний реазультат, то тут ціна на мою думку не оправдана ефекту(