Тканинна маска від Pyunkang Yul
брати чи обходити стороною?
Спочатку хочу привітати всіх дівчат у яких були Дні Народження за період моєї вісутності в клубі. А це були @Євгенія👩 та Iryna Koval
Бажаю кожну з вас занепокоєння в житті оминали, більше радощів і чудес! Нехай в житті не буде прикрощів і завжди буде любов, турбота та щастя!
Ці квіти для вас!
А тепер про маску
Я її збергала в холодильнику, тому зранку вона була ну дуже бодряща.
Інформація з сайту Makeup:
Лекало тканинної маски виготовлене із 100% натурального волокна бамбука, просоченого поживними речовинами. Активні компоненти мають протизапальну та антибактеріальну дію, запобігаючи виникненню акне та інших проблем зі шкірою. Застосування заспокійливої маски буде вашим маленьким секретом чистого обличчя без недосконалостей!
Лекало: досить щільне та дивне, такого ще не було в мене. Воно якесь не звичне, мені воно було специфічним. Воно було більше чим моє обличчя в зоні підборіддя, в цілому по розмірі все добре.
Просочення: сироватки було досить багато і вона була така досить гелева та щільна, така навіть трохи дивна. Шкіру заспокоїла та зволожила, але була липка.
Висновок:
Чи куплю я її ще раз, точно ні! Чому? Бо не дуже приємна ця липкість, дивне лекало та і ефект ціні не відповідає. Якщо я беру Raund lab, то там за 95 грн в тебе приємна сироватка, лекало і досить помітний реазультат, то тут ціна на мою думку не оправдана ефекту(
Коментарі (0)