Незмінна протягом 3-х років!
З нею я навчилася малювати стрілочки+фото до/після.
Завжди захоплювалась дівчатами, які вміють ідеально малювати стрілочки, оскільки у мене ніколи не виходило так! Я перепробувала багато різних підводок, починаючи від рідких, закінчуючи підводками-фломастерами, але малювати стрілочки не виходило з жодною (хоча і в школі, признаюсь чесно, з малюванням у мене було так собі). Єдина підводка з якою мої стрілочки виходять схожими на них, а не на «шопопало» - це гелева від MAYBELLINE New York. Користуюсь нею вже протягом 3-х років! Хочу з вами поділитися враженням.
Пакування, кісточка.
Відтінок Intense Black складається з мініатюрної матової баночки 4,5 g і кісточки-аплікатору: з однієї сторони вона плоска з якісного ворсу (для малювання), з іншої - спонжик для розтушовування.
Склад.
TRIMETHYLSILOXYSILICATE • CERESIN • METHYL • TRIMETHICONE • ISOHEXADECANE • ISODODECANE • CAPRYLYL METHICONE • SILICA SILYLATTE [NANO] / SILICA SILYLATE • LAUROYL LYSINE • DISTEARDIMONIUM HECTORITE • PROPYLENE CARBONATE • TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE • [+/- MAY CONTAIN: CI 77499/ IRON OXIDES • GI 77007 / ULTRAMARINESI.
Аналіз складу косметики вказує на безпечність даного засобу.
Колір і текстура.
Колір Intense Black яскраво чорний, текстура кремова, густа, що легко набирається на кісточку, необхідно зовсім небагато засобу для промальовування стрілочки.
Розхід і економічність.
Розхід дуже економічний, підводка скоріше засохне, ніж закінчиться 😅
Я однією підводкою користуюсь 1,5 року (хоча виробник вказує термін придатності 12 міс), далі замінюю просто через те, що вона підсихає і малювати стрілочки нею не так вже зручно і комфортно, як спочатку (можуть утворюватися грудочки).
Враження від застосування+фото до/після.
Ідеальна у використанні, особливо на початку застосування: гарно лягає, не скочується, доволі швидко застигає.
Фото до/ з підводкою/ з підводкою і тушшю.
Стійкість.
Оскільки у мене комбінований тип шкіри стійкість без бази становить 8 годин, далі розтікається біля кутиків ока, з базою - доки не змиєш.
Висновок.
Дану підводку можу рекомендувати всім: як новачкам у малюванні стрілочок, так і професіоналам, оскільки з нею легко і комфортно працювати.
Дякую за увагу! ❤️
Коментарі (0)