wowmom

Безумовно легендарна підводка від Maybelline, і мої невиправдані очікування

Безумовно легендарна підводка від Maybelline, і мої невиправдані очікування

Привіт, красуні!

Стрілки - це мій улюблений елемент в макіяжі. Малюю я їх вже точно більше 15 років, майже кожного дня, тому ви тільки можете уявити, яку нескінченну кількість підводок я спробувала за весь цей час. Мені не подобаються лайнери с фетровим наконечником, не люблю ніякі фломастери, бо якщо у вас текстурне повіко - ідеальну лінію вивести буде не так-то просто. Я віддаю перевагу рідким підводкам з тоненьким ворсовим пензлем, адже так я можу вивести красиву плавну стрілочку з гострим кінчиком. Але мені дуже було спробувати саме гелеву підводку від Maybelline, адже я чула про неї стільки багато позитивних відгуків, що наше знайомство неодмінно повинно було статися. До того ж, бренд випускає її точно більше 10 років, а це говорить про те, що весь цей час такий формат і досі залишається популярним.

В мене були свої очікування стосовно Maybelline Tattoo Liner, але деякі з них, нажаль, залишилися невиправданими.

Безумовно легендарна підводка від Maybelline, і мої невиправдані очікування

В комплекті до цієї підводки, є дійсно зручний двосторонній пензель. З однієї сторони - плаский пензель для малювання стрілок, інша сторона призначена для розтушовки ліній. Я пробувала використовувати і свій тоненький пензлик, але зрозуміла, що "рідним" інструментом користуватися мені простіше.

Але треба розуміти, що після кожного використання підводки, пензель потрібно ретельно мити, бо залишки продукту засихають, і другий раз, ви вже нічого не намалюєте. Це не дуже зручно, проте я розумію, що це просто особливість такого формату.

В мене віддінок Noir Black, і він має дійсно насичений чорний колір.

Що стосується текстури, то тут я трохи розчарована. Підводка гелева, набирається на пензель нормально, але, як на мене, вона твердувата/сухувата. Я маю досвід с гелевою підводкою від Topface, і там формула, схожа на підтанувше вершкове масло.

З Maybelline таке відчуття, ніби вона не така пластична, і скоро почне засихати. Звісно, можна потім розбавляти Дюралайном, але то вже з розряду "танців з бубнами".

Фініш у Maybelline Tattoo Liner матовий, пудровий, і ви можете побачити, як класно підводка тягнеться в димку. І тут я зрозуміла "де собака зарита", і що з графічними плавними стрілками, які я так люблю, буде біда.

Так і сталося, бо вивести ідеально тоненький гострий кінчик - в мене ніяк не виходить. Думаю, або причина в самій формулі підводки, або в моїх руках (що також можливо). З Maybelline Tattoo Liner простіше малювати доволі широкі стрілки.

Також я помітила, що підводка може розмазуватися, якщо випадково доторкнутися до очей (наприклад, якщо ви переодягаєтесь). Стійкість, як на мене, могла б бути і кращою. А ще вона тускнішає в кінці дня.

Але мені сподобалося робити розтушовані стрілки з цією підводкою. Навіть краще і простіше виходить, ніж з гелевими олівцями. І тримаються розтушовані стрілки краще.

Тож, підводячи підсумки, хочеться сказати, що Maybelline Tattoo Liner не стала моєю улюбленою підводкою, але знайти до неї підхід - таки можна. Сподіваюсь, що прослужить вона довго, і не засохне завчасно.

Дякую за увагу 😘