YuliHrytskoff

Гелевий олівець для очей Avon Gel Eyeliner

Гелевий олівець для очей Avon Gel Eyeliner

Гелеві олівці для очей від Avon – це моя любовна любов! Скільки в мене вже було всяких-різних олівчиків, та до цих я все одно повертаюсь постійно! В них шикарна якість, чудова пігментація та просто нереальна стійкість! Тому хочу розповісти про них в цьому дописі та показати наявні у мене на даний момент відтінки.

Гелевий олівець для очей Avon Gel Eyeliner

Дизайн олівчиків дуже гарний, продуманий, в стилі декоративної косметики Avon. Корпус всіх олівців чорного кольору, виготовлений із якісного пластику. На кінчику кожного олівця – вставка із відтворенням кольору грифеля. Сріблястим кольором виконані надписи з інформацією про продукт від виробника. Надписи з часом не стираються, тому олівчик до самого кінця зберігає охайний зовнішній вигляд.

Корпус олівця міцно закривається пластиковою кришечкою, яка не спадає та самостійно в косметичці не відкривається.

До речі, одразу після купівлі всі олівчики були запаковані в картонну коробочку)

Так як корпус пластиковий, точиться олівчик не дуже легко. Та в мене для них є спеціальна косметична точилка, яка справляється із цією непростою задачею дуже легко.

Об’єм олівця – 1.2 г.

Грифель олівця гелево-кремовий, дуууже м’який і податливий. Малює чітку, надзвичайно насичену, рівну лінію без пробілів. Нашарування абсолютно непотрібне, але можливе. Проте, якщо таки кілька разів проводити по одній лінії, олівець не скатуватиметься, а стрілка виходитиме лише насиченіше і щільніше.

За рахунок своєї м’якості, олівець не дряпає та не травмує шкіру повік.

Розтушовці піддається, але робити це потрібно дуже швидко, оскільки олівчик застигає майже миттєво.

Через м’якість грифеля розхід олівця виходить дуже великим, оскільки практично після кожного використання олівець необхідно підточувати.

Запаху олівець не має.

Стійкість в цих олівців неймовірна! Через хвилинку після нанесення олівчик схоплюється та повністю застигає, після чого не відбивається на верхній повіці, не тьмяніє, не розмазується (навіть якщо потерти око рукою), не пливе. Від самого ранку й до пізнього вечора зберігає свій первозданний вигляд. І це при тому, що в мене нависші повіки та жирна шкіра. Ще жоден олівець у мене так класно не тримався як ці гелеві від Avon!

Демакіяж. Змиваються олівці навіть міцелярною водою, але ватний диск, змочений у ній, необхідно трішки потримати на оці, щоб олівець розмочився та розчинився. Проте, був у мене цей олівець у чорному кольорі – от його змити було дуже важко! Ні міцелярна вода, ні гідрофільна олійка його не брали, тільки двофазний засіб для зняття водостійкого макіяжу міг з ним справитись)

Алергії, подразнення чи будь-яких інших негативних реакцій олівець в мене не викликав.

На даний момент у мене ці олівчики представлені у трьох відтінках - Rich Copper, Plumful, Ultra Violet. Були також Класичний Чорний та Sage Shock.

А зараз – більш детально про кожен відтінок та їх вигляд в макіяжі.

Це мій улюблений відтінок серед цих гелевих олівців! Скільки разів я його вже купувала – навіть не згадаю) Це теплий середній коричневий (не можу сказати, що він мідний) з дрібним золотистим шиммером. Він благородний, витончений та дуже багатий! Останнім часом чорні стрілки практично не малюю, мені більше до вподоби саме коричневі, зроблені з допомогою цього олівчика!)

Темний чорнильно-сливовий металік. Також дуже красивий відтінок і неймовірно пасує до карих очей. Купую його трішки рідше, ніж «Rich Copper», але купівлю періодично все одно повторюю, бо більш вдалого фіолетового відтінку я поки-що ще не зустріла ні в якого іншого бренду)

Цей олівчик мені подарували, самостійно я навряд чи б звернула на нього увагу, але відтінок після першого ж нанесення також мені сподобався! Це темний чорно-синій з дрібним фіолетовим шиммером. В залежності від освітлення виглядає по-різному. Навіть більш схожий на металік.

Цей відтінок був одним із моїх улюблених! На жаль, його вже зняли з виробництва (принаймні в каталогах він більше не представлений), олівчик в мене давно закінчився, але залишилось фото цього відтінку олівця в галереї) Тому прикріпляю його – раптом, знову з’явиться в каталогах і свотчі стануть у нагоді)

Зараз цього олівця в мене також вже немає і повторно я його не купляла, бо цей відтінок був єдиним, який мені не сподобався із цієї серії. Відтінок вугільно-чорний, дуууже насичений! Настільки, що на очах виглядав якось неприродньо… І лягав досить товстим шаром, наче замазкою.

Гелеві олівці для очей від Avon – однозначно можу сказати, що одні із найкращих у своєму роді! Красиві, цікаві та неординарні відтінки, легкість нанесення, шикарна стійкість – це все про них! Суттєвих мінусів я в них так і не знайшла, хіба що швидкий розхід і якщо вони стоять без діла, ви часто ними не фарбуєтесь – то грифель з часом може підсихати, але це типово для всіх гелевих олівців… Одним словом – рекомендую!!!