Tanserb

Кремові тіні L'Oreal Paris Age Perfect Cream Eyeshadow 07 “Vibrant Beige”

У мене, м'яко кажучи, багато різних тіней та палеток. А марка L'Oreal, начебто, і не про тіні ))) Але, випускають вони нові тіні, я бачу рекламу, тестую в магазині, хочу їх. Розумію, ну навіщо?!?! У мене купа палеток і таких відтінків валом. Але все ж таки хочу. Для однушки дорого. Навіщо?!?! Але, хочу й крапка. Місяць ходжу, думаю, мучаюся… потім купую. Спершу не розумію, ну що в них такого? Ношу їх і закохаюсь. Стають любімими на багато місяців. З цими тінями все було так само 😊

Насправді ці кремові тіні сильно нагадують всім відомі кремові тіні Maybelline New York Color Tattoo 24 Hour. Але різниця між ними є. Порівняю їх у цьому огляді.

Дизайн дуже схожий - скляна баночка з кришкою, що закручується. Розмір та форма ідентичні. Різниця тільки у кольорі кришки

Текстура кремова і справді схожа. Але різниця є. Текстура L'Oreal трохи ніжніша, пластична, кремова, піддатлива. Лягає на повіку дуже добре, однорідно. Не плішить. Можна нашарувати. Край я підтушовую будь-яким синтетичним пензлем. Тушуються відмінно.

Стійкість. Ці тіні, як і Maybelline, застигають на шкірі. Але не одразу, часу на тушовку та підправити огріхи достатньо. Через те, що тіні застигають, вони добре тримаються. Стійкість у них майже така сама, як і у Maybelline.

Фініш – ще одна відмінність. Тіні L'Oreal не такі блискучі. У них фініш – сатин чи атлас. Спокійніший, благородніший, елегантніший. Хоча, якщо нашарувати їх, то можна майже досягти й металіка

Відтінок 07 "Vibrant Beige" - універсальний відтінок шампанського.

Люблю ці тіні через благородний сатиновий фініш, елегантний відтінок шампанського, стійкість, легкість у нанесенні. Відмінні тіні й у будні, й у свята.

P.S Як правило, на фотографіях тіні вміють розкриватися краще, ніж виглядають у житті. А з тінями L'Oreal зворотна ситуація: як би я не намагалася зафіксувати на фото їх витончену красу, на жаль, не вийшло. Але, як змогла, показала)