Anna_feerie

Це дезодоранти чи парфуми?)

Це дезодоранти чи парфуми?)
Це дезодоранти чи парфуми?)

Довгий час я уникала Axe через надто агресивну рекламу. Але нещодавно випадково побачила в магазині і вирішила купити чоловіку (бо йому найбільше подобається саме формат спрею).

І першим обрала Gold - дезодорант з ароматом ванілі та уду😍.

Це дезодоранти чи парфуми?)

Коли чоловік вперше його розпилив, то ми обидва були приємно здивовані парфумованою композицією, це реально дуже схоже на туплетну воду! Терпкий деревинний акорд разом з пряною ваніллю, доволі стійко, але не надто гучно, при цьому я відчуваю аромат в кімнаті ще пару годин.

На собі теж протестувала Gold, але цей варіант аромату мені здається все ж більш маскулінним (хоч, звісно, це питання смаку). Щодо властивостей саме як дезодоранту - тут також вищий бал, адже потовиділення стає меншим та зовсім немає неприємного запаху.

А ось другий Axe, який я придбала після закінчення золотої баночки, став улюбленцем не тільки для чоловіка, але й для мене!) Називається він Anarchy for him і розкривається нотами сандалу, гранатових зерен та кориці❤️.

Ось цей аромат мені дуже подобається носити на собі, адже він в міру свіжий, при цьому з теплою деревиною і фльором прянощів.

Що цікаво, в складі не алюміній, а похідна цинку (хтось знає, чи це краще взагалі?)). Просто перший раз зустрічаю саме цей компонент як основну діючу речовину дезодоранту🤷.

Точно можу сказати, що це тепер наш фаворит, адже функціональність на висоті, а чудові ароматичні композиції підіймають настрій і можуть замінити парфум (звісно, не на цілий день, але на пару годин приємний запах залишиться з вами)!