Марія Bondar

Бальзам для губ з запахом меду від Marie Fresh

Бальзам для губ з запахом меду від Marie Fresh

Привіт) Сьогодні в мене невеликий огляд на бальзам для губ від українського виробника Марі Фреш. Попередньо я писала про цей бренд і робила огляди на інші товари. Сьогодня прийшов час бальзаму для губ.

В мене ну прямо ну капець які сухі губи, їм нічого не допомагає. Цей бальзам мені особисто допоміг десь на 7 з 10. Він дуже приємний по текстурі, запах неймовірний - солодкий, медовий. На губах запах також тримається досить довго часу, є відчуття що ти трохи їси щось солоденьке.

Пакування приємне, досить компактне. Я взагалі не користуюся таким форматом бальзаму щоб одразу мазати на губи, все одно спочатку наношу на пальчик а потім вже на губи. Але руки повинні бути чисті! Не забуваймо дівчата про це.

Дії цього бальзаму на губах вистачає десь на годину. Але повторюся я ще не знайла свою панацею з бальзамів. Це нормально для мене і досить довга дія як для бальзамів. Тому якщо у вас не так все сухо на губах, вам він буде ще довше зволожувати.

По текстурі це ніжний крем, жовтуватого кольору, але на губах він не жовтий. Він не скотується, не липне, і прямо з нанесення починає трохи всотуватися в шкіру, а не лежати пластом на губах.

На тюбику написано, що відкритим він може бути 6місяців. Тобто значить це що це не просто слова про натуальність косметики, а й реальність. Хоча, я користуюся ним більше) Ну не хочу я його викидати) Він прикольний і мені подобається, що він є в моїй косметичці.

Бальзам для губ з запахом меду від Marie Fresh