Marinka🌈Rainbow

Maybelline New York Lifter Plump

Maybelline New York Lifter Plump

Всім привіт ❤️

Тестуючи новинки з подарункового боксу хочу розповісти про крутий блиск для губ - плампер ,який дуже сильно мені сподобався і який неодмінно стане must have - ом косметички.

До того як його отримати, я дивилась багато відео оглядів на lifter plump для губ від Maybelline які швидко завірусилися та стали популярними. Maybelline New York Lifter Plump з екстрактом перцю чилі обіцяли зробити наші губки більш соковитими та пухкими. Проте реакції дівчат на нього були різним та неоднозначними, а декому новинка взагалі не прийшлась до душі .

Мені пощастило виграти в конкурсі бокс з новинками від Maybelline і власне на собі я змогла їх протестувати та визначитися з фаворитами ❤️

Maybelline New York Lifter Plump

Упаковка Maybelline New York Lifter Plump гарна, візуально приваблива та виглядає дуже стильно. В палітрі кольорів є різні відтінки але найбільше мені сподобався відтінок під номером 004 - Red Flag. Мабуть він і є одним з найбільш популярних . В упаковці блиск здається насичено червоним але на справді він напівпрозорий та на губах виглядає дуже ніжно. Блиск за своєю консистенцією достатньо щільний, легко наноситься і не розтікається . Аплікатор великий та зручний. Аромат у блиска ментоловий, можливо трохи відчутний перець, для мене прийнятний.

Свотчі на руці

А тепер наглядно дія пламперу на губах.

1. На першому фото губи "до" .

2. Друге фото одразу після нанесення. Помітно що візуально губи почали здаватися більш пухкими, але десь хвилин 5 в мене не було жодної реакції і я не відчувала печіння якого саме і боялась після того як почитала відгуки.

3. Фото 3 зробила через 10 хвилин. Тут вже почалась реакція, губи почало пекти але як на мене то це досить терпимо, просто тепло як від пластиру з перцем,якщо такий ви коли небудь наносили собі на шкіру.

4. Фото 4 зроблено через 20 хвилин після нанесення і тут вже помітно як збільшились мої губи і що найбільше мені сподобалося це те що у верхньої губи з'явився чіткий контур. Нарешті губки почали виглядати пропорційними. Для мене це просто неймовірний ефект 🔥

На них добре видно як губи набрякли, кров припливла до тканин і наскільки чітким став контур губ. Такого ефекту я не бачила від жодного плампера інших виробників. Тому я вважаю цей продукт дійсно працюючим а не просто слова. Кому підходить,а хто не бачить жодної дії - це скоріш за все індивідуальна реакція. Ефект збільшення губ в мене триває більше години точно. Звісно цей блиск не на кожен день тому що я не знаю наскільки складники будуть впливати на шкіру губ та їх стан,але для особливих випадків просто топ 💫

Дякую за увагу 🤗