Astro beauty

Порожні баночки лютого

Порожні баночки лютого

Привітик) Сьогодні ділюсь відгуком на свої порожні баночки за лютий📷І де їх тільки стільки назбирується за такий короткий період ? Почну з любімок - із засобів бренду Biono. Справід любімки бо до засобів цього бренду я постійно повертаюсь. Тонер для обличчя з гіалуроновою та мигдальною кислотою 5% Biono - мій фаворит, до якого я постійно повертаюсь - класно зволожує, працює зі шкірою та готує до наступних етапів. Пробнички Інтенсивно зволожувальної сироватки з бета глюканом і гелем алое вера Biono - тестую вперше , так склалось що за декілька посилочок я назбирала декілька пробничків. Звісно щоб дати обʼємний відгук потрібно тестувати хоча б місяць, але з тих використані які в мене були скажу, що дія сироватки мені сподобалась і я однозначно куплю повнорозмірний формат. Очищуючий гель для вмивання з амінокислотами Biono - цей засіб також тестувала вперше, вирішила спробувати на заміну моєї улюбленої пінки від Biono. Гель мені сподобався, але я не в захваті від розходу продукту - пінка виходить в рази економніше, тому більше купувати цей гель не буду. Зволожуючий крем для обличчя зі скваланом та центелою Biono - моя любов любов. постійно повертаюсь до цього крему, мабуть вже баночок 5 точно цього засобу закінчила і однозначно буду.

Порожні баночки лютого

Сироватка з 3-мя видами гіалуронової кислоти для глибокого зволоження, 30 мл - класна дієва гіалурогова сироватка, також тестую її вже не вперше.

Оновлююча сироватка з ретинолом, 10 мл - мій перший в житті засіб з рейтинодом. Скажу відверто поки фішки саме ретинолу я не дуже зрозуміла ( і справа не в цій сироватці, а в моїй шкірі). В майбутньому буду тестувати інші засоби з ретинолом.

Тут говорити нічого - мій улюблений скрабчик віз Lapush. Купувала, купую і буду купувати 📷

Ще один продукт із розділу любов і купую купувала і буду купувати 📷Про нього до речі вже писала у пості: https://club.makeup.com.ua/post/18473/

Гель для душу з цікавим та солодким ароматом) Але зараз на любителя) Про цей гель для душу писала у пості: https://club.makeup.com.ua/post/28355/

Не вперше вже тестую свічки від Rebellion і як завжди дуже задоволена)) Класний соєвий віск, приємні та цікаві аромати і якісний український продукт 📷Щиро раджу )

Вперше тестую гідрофільну олію від цього бренду. Базова працююча олія, але надстійкий мейк не завжди можна ідеально змити цим засобом. Тому я ще в пошуках свого фаворита) Дякую за увагу 📷