Ирина ❤️

Парфумованый крем-дезодорант з ніжним ароматом

Парфумованый крем-дезодорант з ніжним ароматом

Коли читала відгуки, то від покупки цього дезодоранту мене зупиняло те, наскільки незручна у нього упаковка і як це заважає його використовувати.

Так, формат флакона, а вірніше те, як він з нього викручується/ дістається дійсно не найвдаліший, і за стільки часу вже можна було б якось змінити цю конструкцію, якщо стільки скарг у людей. Але насправді як виявилося для мене, нічого критичного у використанні дезодоранту немає, я нахиляю його дірочкою вниз і дуже повільно прокручую, поки не починає з'являтися крапелька крему, потім піднімаю його і розтираю крем самим стіком під пахвою. Іноді буває, що при прокручуванні з нього вилетіли невеликі залишки крему, щоб цього не відбувалося, перед використанням просто потрібно повернути на початку в протилежному напрямку (по годинниковій стрілці)

Щоб видавити порцію крему, провернути потрібно ПРОТИ годинникової стрілки

Я не фанат парфуму Elizabeth Arden Green Tea, але як дезодорант, він мені дуже навіть підходить, аромат не нав'язливий, ніжний, не перебиває парфумерію, яку я наношу. Слідів на одязі начебто не залишає. Як захист від поту мене він цілком влаштовує, але хочу уточнити, що в мене і немає якогось сильного потовиділення. У складі є Aluminum Chlorohydrate, отже він працює як антиперспірант і блокує потовиділення

В цілому, продукт мені сподобався, купуватиму і далі. Коли закінчиться цей візьму спробувати з ароматомл Elizabeth Arden White Tea.

Також тим хто страждає підвищеним потовиділенням, можу рекомендувати ось це дезодорант, він кульковий з ніжним ароматом Amway G&H Protect+ Deodorant

Улюблений антиперспірант моєї мами, вона вже дуже багато років користується тільки ним, інші каже їй так не допомагають

Парфумованый крем-дезодорант з ніжним ароматом