Ирина ❤️

Ягідний аромат від Lalique Amethyst

Ягідний аромат від Lalique Amethyst

Вперше я отримала цей аромат у подарунок, років 12 тому, якщо не раніше… Не люблю подарунки у вигляді парфумерії, яку я не замовляла, бо догодити мені не легко, але цей аромат як не дивно мені тоді сподобався. Використала я його свого часу кілька флаконів, декілька разів купувала його також на make up

Зараз у мене велика колекція нішевих ароматів, і Amethys один з небагатьох люксових ароматів, який досі є в ній. Користуюся я їм зараз досить рідко, для мене це більше аромат-спогад про певний відрізок мого життя, але він, як і раніше, мені приємний.

Amethyst випущений у 2007 році. Парфумер: Nathalie Lorson.

Верхні ноти: Чорна смородина, Ожина, Чорниця, Шовковиця та Полуниця; середні ноти: Перець, Півонія, Роза та Іланг-іланг; базові ноти: Мускус, Деревні ноти та Бурбонська ваніль.

Для мене це більше аромат про темні ягоди і півонію.

Я любителька дуже солодких ароматів, але цей аромат, для мене солодким не є. Може бути як денним, так і вечірнім, для мене в ньому є якась магічна сексуальність. Шлейф на відстані 1-2 метрів, стійкість на мені цілий день, повертаючись після 9 години з роботи, все ще можу чути його від себе.

Так само цей аромат багато хто порівнює з нішевим парфумом Parfums de Marly Meliora який коштує в рази дорожче, у мене він був, у ароматів дійсно є схожість, але Meliora я користуватися не змогла, хоча дуже її хотіла, в ній я чула ноту конвалії, яку я не терплю в парфумерії, і вона мене дратувала, у Amethyst її немає і він мені подобається більше. При такій різниці в ціні стійкість і шлейф цих ароматів на мені був практично ідентичний.