Ирина ❤️

Для мене це аромат свіжості, молодості та весни

Для мене це аромат свіжості, молодості та весни

Кілька років тому купувала цей аромат для своєї дочки, їй тоді було 16 і їй він дуже підходив і подобався.

Так само дарувала 14-річній дочці подруги, їй теж сподобався і коли він закінчився, вона його собі повторювала.

У моїй колекції більшість нішевих ароматів, але цей я теж могла нанести на себе в теплу пору року. Коли він був на мені, всі цікавилися, чим смачно пахне.

Випущений у 2016 році. Парфумер: Christophe Raynaud.

Верхні ноти: Червоне яблуко 🍎 та Червона смородина ; середні ноти: Фрезія та Жасмін; базові ноти: Ванільна орхідея 🌸, Білий мускус та Світле дерево.

Це солоденький фруктово-квітковий аромат, з кислинкою та свіжістю, чую яблучко і якийсь солодкий ніжний збитий крем. Для мене він ще практично клон Eau So Sexy Victoria's Secret, і за стійкістю вони на мені ідентичні.

На мені парфум тримається близько 4 годин, шлейф в першу годину-дві є, десь на відстані 1-2метри, потім починає сидіти близько до шкіри.

Цей аромат нікого не задушить, і навряд чи може виявитися зовсім неприємним для когось. Не дивлячись на те, що в ньому заявлений мускус, це не той мускус із розряду «помри все живе» як у Kirke чи подібних до нього клонах. Мені здається, може бути доречний на навчання, роботу або прогулянку, якщо ви не любите важких ароматів. Більше підійде для молодих романічних дівчат, ну або дівчат «старших», якщо в душі ви все так само молоді 😂

Зараз через війну, моя дочка знаходиться в іншій країні, і я переодично наношу цей аромат на себе, тому що він у мене асоціюється з нею...і для мене це насамперед аромат якихось особистих спогадів