Café Rose від Tom Ford - новинка 2023 року
Троянда, яка розбила мені серце 💔
Троянду в парфумерії люблю, а от витвори від Тома Форда - не дуже. Мені в них все занадто голосне. Мабуть не доросла ще. Але це ж троянда. Як її можна зіпсувати?
Наприклад, Montale - теж не моя історія, але Intense Cafe та Roses Musk мені ок і навіть подобаються. І я думала, що оцей Фордівський Café Rose буде схожим. Але я помилилася і на цей рахунок, і на те, що троянду не можна зіпсувати. Tom Ford це вдалося.
Верхні ноти: Турецька Троянда і Кава;
Ноти серця: Болгарська Троянда, Пачулі, Кардамон, Коріандр і Іланг-Іланг;
Ноти бази: Ладан і Сандал.
На старті звучить троянда. Вона вже давно зів'яла. Неуважна господиня залишила бутони на кущі. Їх вже торкнулася гнилість через просочення дощем. А потім вранішній мороз забрав у квітів ніжність та ароматність, залишилася лише прогоркла трояндова олія.
Ну добре, може далі парфюм почне розкриватися красивіше? На жаль, все тільки погіршується. До зіпсованої троянди додаються важкі пряні спеції. Чи то пачулі з іланг-ілангом, чи ладан, чи все разом додає аромату ретро звучання, затхлості.
Як і всі парфуми від Tom Ford, Café Rose дуже стійкі. На шкірі тримається цілий день аж до прийняття душу. Оскільки аромат мені зовсім не сподобався, то така стійкість не в радість.
Коментарі (0)