Anna_feerie

Привітання від Тімона!

Привітання від Тімона!

Всім гав! Тобто привіт)) Сьогодні я тишком позичив телефон своєї мамульки, щоб настукати кігтиком привітання для самих прекрасних жінок Мейкап Клубу (бо моя Ма саме так їх називає😉).

Я хлопець освічений, тому знаю, що цей день - нагадування про те, що кожна пані сама обирає, їсти суші чи піццу, гуляти в полі чи в парку, чухати пузко або вушко... Ну, я хотів сказати, що лише жінка вирішує, ким бути, кого любити і скільки собань (або котанів) заводити😁.

Це в мене лапки, а ви можете танцювати або займатись боксом, бути офісною сиреною чи кондитерською феєю, фарбуватись чи віддавати перевагу природньості - та й все разом теж можна, чого б ні!) Головне, водіть себе гуляти, годуйте смачненьким і обійматеся з тими, кого любите (мені це завжди покращує настрій🐕).

А ще я хочу привітати свою Ма з Днем мене! Так-так, не дивуйтесь, просто саме 8го березня 2022 року я став псинулею❤️. Тоді я був ще зовсім маленьким і жив в іншому будинку, але трапилася біда, навколо лунали вибухи і мої господарі дуже нервували. Потім вони покидали речі у велику будку на колесах, сіли в неї і зникли.

Я чекав їх, чекав... Мені було дуже холодно та лячно, їжа скінчилась і постійно хотілося спати. Але я знав, що не можна, не зараз. Тоді я виліз на вулицю і доповз до бордюру, сподіваючись знайти своїх власників або хоч щось їстівне. Спробував каміння, воно було не смачне, зате в шлунку ставало не так пусто.

А ще на мене гавкали великі собаки, що я їм зробив? Не знаю... Сил майже не було і хотілось просто закрити очі. Та раптом мене знайшов тато разом з моєю Ба, вони нагодували мене і віднесли в теплий під'їзд, посадивши в коробку.

Та потім прийшла Ма і сказала, що забере мене додому! Так я знайшов свою справжню родину, і живу щасливе життя разом з моїми двоногими😍.

Тож, якби вам не було важко і страшно, не полишайте своїх пухнастих, бо ми без вас не можемо💔.