Попит на сонцезахисні засоби стрімко росте. Розповім чим користувалась минулого року
Цього року я хочу спробувати новий крем, також корейський, думаю вони приблизно схожі і по якості і по властивостях. Але ви постійно розкуповуєте його перш ніж я назбираю корзину з ЄС.
Тому прийшла пора розповісти про сонцезахист, який захищав мою шкіру від опіків та пігментації минулого року. Досвід використання - весна-літо-осінь. Але прям щоденно використовую його тільки літом.
В моєму догляді є кислоти, тому без spf-50 не обійтись. Корейські сонцезахисти добре зарекомендували себе за рахунок хімічних фільтрів, які дозволяють зробити крем приємнішим у використанні та ефективнішим.
Цей крем мені сподобався, він ідеально підійшов для моєї комбінованої, схильної до сухості, чутливої шкіри.
Він не залишається на лиці жирним млинцем, проте і матового фінішу не має. Я б назвала це сатиновим фінішем. По свотчах на руці видно, що жирного блиску немає, лише легкий відблиск.
Аромат практично відсутній.
Щоб такий сонцезажист не забивав пори, його потрібно ретельно змивати. В ідеалі гідрофільною олійкою, але можна і гелем для вмивання 2 рази, а перед тим пройтись міцеляркою.
Щодо прямого ефекту сонцезахисту - він чудовий, крем майже не потребує оновлення при повсякденному використанні, я його оновлюю тільки коли ціленаправлено засмагаю.
Якщо ви користувались раніше лише "жирним" сонцезахистом з масс-маркету, то цей стане для вас приємним відкриттям. Але не забувайте ретельно очищувати шкіру перед сном.
Коментарі (0)