Марія Bondar

Цей бренд мене бісив! А тепер я пишу задоволений огляд про їх продукт

Цей бренд мене бісив! А тепер я пишу задоволений огляд про їх продукт

Мені завжди здавалося що таке гарне і яскраве пакування спеціально створене для відводу оче від якості пролдукту. Тому що раніше я помітила чим яcкравіше упаковка - тим був такий собі крем. А тут зовсім не так. Як виявилося. І тепер я змінила думку. Цей крем дійсно дуже гарний продукт. Я вже писала про крем з сечовиною від бренду балеа, але цей ну набагато краще. Ну прямо дуже набагато. На ринку не так багато кремів з цією речовиною, а декілька років тому було ще менше. А ціна просто супер. Мермад - як вам це вдається? Тримати гарну ціну і мати якісний продукт.

Крем від балеа - по консистенціі сметана з твердим маслом. Він дуже важно намазується на обличчя. А крем від мермед - пісня і казка. Тонка, ніжна структура. Дуже легко і ніжно наноситься. Гарно впитується. Він взагалі не пахне, мабуть ідеальний варіант для всіх. Бо я люди які люблять різні запахи. Це ж універсальний варіант. Хоча я особисто люблю з запахами. Однозначно я за цей крем обома руками.

І ось тепер я хочу спробувати ще якість товари від їх бренду. Але можливо трохи пізніше, бо стільки всього в мене з кремів і сироваток, що треба своє домашнє вимазюкати) Але вже придивляюся до їх сироваток і бальзамчиків для губ. А ще виявляється в них є парфуми. Я ж фанат парфумів.

Цей бренд мене бісив! А тепер я пишу задоволений огляд про їх продукт