Kristina S

Що може бути краще неочікуваного подарунку?

Що може бути краще неочікуваного подарунку?
Що може бути краще неочікуваного подарунку?

Alina Demchenko,підловила мене на слові, під час діалогу напередодні мого Дня народження минулого місяця і надіслала не просто гарні і потрібні засоби,а й усмішку і позитивні емоції.


Отож, ще на пошті,помилково відкривши цю посилку,а не іншу,яку планувала оглядати - я побачила щось фіолетове 💜 По дорозі додому не втрималася і швиденько оглянула 🫣

Так на мене чекали:

У комплекті три спонжі трикутної форми,різної текстури і розміру. Дуже милі і приємні на дотик. У гарному картонному упакуванні із кришкою.

Це дуже потрібна річ у будь-який час) Освіжають зранку,особливо якщо брати із холодильника 😌 Приємний ритуал догляду за собою після робочого дня,але я часто забуваю за них 🤭 Тепер колекція поповнилася

Це та річ,яку я неодноразово крутила у руках у фізичному магазині,але так і не придбала,бо вважала,що буде лежати без діла. Аліна не залишила мені шансів. Це натяк створювати яскраві макіяжі)))

Це найбільша і найбільш сяюча річ у боксі😍 І це той "розділ" у макіяжі,з яким мені ще доведеться познайомитись. Якщо з рум'янами я більш менш потоваришувала раніше,то бронзер і скульптор буду опановувати найближчим часом.

Я безмежно рада такому подарунку 🩷
Останнім часом у мене значно побільшало декоративної косметики,але навиків у її використанні поки ні 🤭 маю виправлятися