Що може бути краще неочікуваного подарунку?
Я обожнюю сюрпризи,але іноді пошта викриває твого "таємного Санту " або "ельфійку з Makeup Club " 🤭
Alina Demchenko,підловила мене на слові, під час діалогу напередодні мого Дня народження минулого місяця і надіслала не просто гарні і потрібні засоби,а й усмішку і позитивні емоції.
Отож, ще на пошті,помилково відкривши цю посилку,а не іншу,яку планувала оглядати - я побачила щось фіолетове 💜 По дорозі додому не втрималася і швиденько оглянула 🫣
Так на мене чекали:
Набір спонжів для макіяжу GlamBee
У комплекті три спонжі трикутної форми,різної текстури і розміру. Дуже милі і приємні на дотик. У гарному картонному упакуванні із кришкою.
Тканинні масочки для обличчя
Це дуже потрібна річ у будь-який час) Освіжають зранку,особливо якщо брати із холодильника 😌 Приємний ритуал догляду за собою після робочого дня,але я часто забуваю за них 🤭 Тепер колекція поповнилася
Палетка підводок для повік GlamBee
Це та річ,яку я неодноразово крутила у руках у фізичному магазині,але так і не придбала,бо вважала,що буде лежати без діла. Аліна не залишила мені шансів. Це натяк створювати яскраві макіяжі)))
Палетка для контурингу обличчя GlamBee із нової лінійки"It's love"
Це найбільша і найбільш сяюча річ у боксі😍 І це той "розділ" у макіяжі,з яким мені ще доведеться познайомитись. Якщо з рум'янами я більш менш потоваришувала раніше,то бронзер і скульптор буду опановувати найближчим часом.
Рідкі рум'яна GlamBee "My Wings"
Я безмежно рада такому подарунку 🩷
Останнім часом у мене значно побільшало декоративної косметики,але навиків у її використанні поки ні 🤭 маю виправлятися
Коментарі (0)