Kizza

Пензлик-кабукі SOL (ColourPop)

Давайте трошки заглибимось в історію. Що таке "кабукі"? Це один з видів театру в Японії. Це вистави, що супроводжуються співами, танцями де костюми та грим мають символічність. Ну і звісно куди без потужної драматургії. З цікавинок - всі ролі виконували чоловіки (так жіночі теж).

Ну а причина чому цей форм-фактор пензля назвали на честь театру дуже проста - схожими пензлями актори гримувались, наносячи товстий шар рисової пудри на обличчя.

Це тугонабитий коротковорсовий пензлик зазвичай пласкої чи скошеної форми. Рідше кабукі бувають середньоворсові і мають екзотичні нерівні форми. Класичні кабукі мають товсту і коротку ніжку, але є і "довгоногі" представники. Проте на мою думку це вже не так зручно. Якщо пензлик схожий на дідовий/батькових помазок - то скоріше за все кабукі🤣

Я довго на нього дивилась, адже розуміла, що це або пан, або пропав. Або це буде достойний помічник моєму RT204 . Або я вже не знаю що мені робити. Спойлер - так, це воно і це любов з легкою гірчинкою. Давайте розбиратись чому?

Кабукі напрочуд доброзичливий. Хочеш Double wear тоненько - тримай, хочеш Lirene мінеральний, як другу шкіру - та будь ласка. Bb Missha - не проблема. Навіть проспиртований YSL та суперсухий Catrice Liquid Camouflage нанесемо без смужок. Ідеальний пензлик для рідких тональних основ. Дійсно. Демонстраційний стенд у вигляді правої сторони обличчя. Лишень вмитого, без кремів і сироваток. На мою думку більш ніж пристойна робота.

Мінус тут один. Цей пензлик - спонж 🤣 Чому?

По-перше він з'їдає багато тону. Набирає, як хом'як собі до ворса. Так, тоненько і щільно розподіляє, але себе він не обділить. І набере тону/консилеру в себе дуже багато.

По-друге його треба мити після кожного застосування. І вимивається він геть не просто. Я використовую свою демакіяжну вмивачку, іноді додатково заливаю його міцелярною водою і жмакаю (а потім вже вмивачка). Якщо на миття RT я витрачаю максимум дві відмивки, то цей я мию/промиваю мінімум 4-5 раз. Бо через тугонабитість треба дуже ретельно вимити всю декоративку з нього. І добре розпушити, щоб він якісно висох.

Так, я знайшла помічника моєму RT 204. Нарешті. Не без "приколів", але те, як він наносить продукти варто тих танців навколо нього. То ж якщо Ви шукаєте файний пензлик на нанесення тональних основ без смужок і розвезень - то зверніть свою увагу на форму кабукі🤗

Пудрові продукти я ним не наношу - бо ефект маски забезпечений. Пам'ятаємо - чим набитіший пензлик тим щільніше він наносить пудру😉

Дякую за увагу, зустрінемось в нових луксах та дописах😘

09 березня, 2024
Kizza
09 березня, 2024