wowmom

Обличчя, наче після фотошопу! І мій захват від такого популярного BB крему.

Обличчя, наче після фотошопу! І мій захват від такого популярного BB крему.
Обличчя, наче після фотошопу! І мій захват від такого популярного BB крему.

Привіт, красуні!

По-перше, хочу наших дівчат привітати з цим прекрасним святом весни - Міжнародним Жіночим Днем! (Хоч і трошки з запізненням) Бажаю мирного неба, здійснення всіх бажань та шаленого пристрасного кохання.

А по-друге, я хочу поділитися своїми думками стосовно нашумівшого bb крему від корейського бренду Purito.

Я його купила місяці три тому, але постійно відкладала тестування. Чому? Бо і так було забагато відкритих тональних засобів, які потрібно використовувати, а мій улюблений bb крем від Missha все ніяк не хотів закінчуватися:-) Проте я його добила!

Тож, на його заміну вирішила спробувати саме Purito, бо мені було дуже цікаво, чого стільки людей його обожнюють.

Обличчя, наче після фотошопу! І мій захват від такого популярного BB крему.

Дуже цікаво, що позитивні відгуки я чула і від дівчат з жирною шкірою, і від красунь, зі шкірою, схильної до сухості. Невже бренд Purito випустив один такий дійсно універсальний тональний крем?
Цікаво!

Дизайн у цього ББ досить мінімалістичний: звичайна туба з м'якого пластику, без жодних зайвих написів.
Об'єм стандартний - 30 мл.

Як ми бачимо, в складі присутні фізичні та хімічні сонцезахисні фільтри, а це означає, що ББ захищає шкіру від негативного впливу сонячних променів. Тільки не зрозуміло, який саме рівень захисту.

Пам'ятаю, колись був гучний скандал з брендом Purito, коли на одному їх кремі був вказаний SPF 50, а по факту виявилося, що там менший ступінь. Не знаю, як про це дізналися, і взагалі, деталі самого інциденту я вже не дуже пам'ятаю, але напевно, через це, бренд не пише, який саме СПФ на упаковці.

В мене віддінок 23, і це досить непоганий варіант для шкіри віддінку Light to Medium. Цей віддінок має трохи жовтуватий підтон, проте він гарно підлаштувується під колір шкіри. І не окислюється, що важливо!

Текстура у ББ достатньо щільна, його потрібно наносити небагато, бо він чудово розподіляється і розтушовується.

Ось так виглядає моє "майже голе" обличчя. Я вже казала, що не використовую фільтри, коли пишу дописи про тональні засоби.

В мене є шелушіння, неоднорідний тон, та невеликі сліди постакне.

Мені подобається наносити Purito BB Cream саме вологим спонжем, бо саме так він швидше розноситься і зливається зі шкірою. До того ж, спонж прибере залишки бб-крему, якщо ви нанесли його забагато.

BB крем від Purito має досить щільне перекриття і приємний сяючий фініш, але не сильно жирний, як наприклад, від Enough Collagen.

Обличчя дійсно виглядає так, наче його вітфотошопили. І це дуже круто, але майте на увазі, що це ідеальний варіант для камери, бо в житті все ж він, як на мене, помітний. На кожен день, я люблю більш легкі текстури, але це вже особисті уподобання.

Тримається бб-ік на моїй сухій шкірі добре, але з сухих ділянок він сповзає достатньо швидко. Якщо порівнювати Пуріто з тим же Missha, то Missha в цьому плані веде себе на шкірі краще.

Проте ходять чутки, що Missha сильно камедогенний, через велику наявність масел та силіконів в складі, а у Пуріто заявляє, що їх ББ не забиває пори.

До речі про пори. Коли я тільки почала користуватися BB Purito, в мене декілька разів вискакували прищі. Я була сильно здивована, бо для моєї шкіри - це рідкість. Для того, щоб чітко визначитися, що ця проблема не через тональний крем, я його почала наносити кожен день.

І чи то моя шкіра звикла, чи то прищі були зовсім не через бб, але в подальшому ніяких висипань більше не було.

Отже, красуні, якщо вам потрібен щільний тональний крем, який перекриє вам всі недоліки, то Purito - класний варіант. Так, в нього є недоліки, але в цілому, він чудовий. Якщо мені потрібно, щоб обличчя виглядало ідеально на протязі дня, я обираю його або Estee Lauder Double Wear.

Але, через те, що мені нема особливо чого приховувати, і я люблю більш тонкі текстури для щоденного використання, рука не так часто до нього тягнеться.

Дякую за увагу 😘