Annet🦄

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Привітики, мої хороші!

Як і обіцяла роблю розгорнутий допис по результатам тестування цього диво-наборчику від Kerastase Premiere. Всі фоточки додаю по етапах - скажу відверто фоткати цей процес було ще те випробування, але чого заради вас не зробиш))

Скажу чесно, що оцей задум щодо зменшення перенакопичення кальцію, який провокує ламкість мені здався трохи кумедним... кальцій у волоссі? звідки? 👀

Зі мною погодився і штучний інтелект: "Ні, волосся не накопичує кальцій. Кальцій - це мінерал, який необхідний для здоров'я кісток і зубів, але він не відіграє жодної ролі у здоров'ї волосся. Волосся складається з білка, кератину, який не має здатності зв'язувати кальцій. Дослідження показали, що вміст кальцію в волоссі дуже низький і не змінюється з часом."

🤭Але хто ми такі аби ставити такі глобальні питання і до того ж з хімією я не дружу ще зі школи, а от будь-який засіб здатний пом'якшити моє жорстке, сухе волосся я використовую із задоволенням.

Отже виробник заявляє, що саме комбінація лимонної кислоти гліцину та пептидів у складі допоможе боротися із ламкістю. Тож перевіримо...

Дякую Kerastase і MakeUp за те що додали детальну інструкцію, бо без неї боюся я би точно заплуталася що за чим.

Отже, поїхали⤵️

  • Крок 1. Декальцинуючий прешампунь-догляд для відновлення всіх типів пошкодженого волосся Kerastase Premiere. На моє волосся мабуть одразу пішло півбаночки цього засобу, бо згідно з інструкцією потрібно нанести достатню кількість на вологе волосся по довжині, помасажувати та залишити на 5 хвилин.
  • Крок 2. Не змиваючи прешампунь, я нанесла Декальцинуючий шампунь-ванну зверху на концентрат. Все разом добряче спінила і ретельно змила. Маю зазначити, що аромати у всіх засобів лінійки просто неймовірні.
  • Крок 3. Далі я підсушила волосся рушником і нанесла по довжині Декальцинуючий кондиціонер для пом'якшення - також залишила на 5 хвилин. Після чого змила.
  • Крок 4. Переходимо до Маски-філера для зменшення ламкості - оцей продукт мене вразив найбільше - тримала 5 хвилин. Густа, мов сметана, консистенція. Чарівний аромат. Волосся стало м'якішим за лічені секунди. Думаю якщо з такою маскою походити подовше, то результат буде ще кращим. Тепер я всерйоз задумалася над покупкою повнорозмірної масочки.
  • Крок 5. Коли волосся чистеньке, м'якеньке та підсушене рушником, то переходимо до Олійки-концентрату для блиску та відновлення. Тут мені здається, я плюхнула забагато, бо моємо волоссю завжди всього замало.
  • Крок 6. Якщо в інструкції написано - зробити укладання волосся, то неважливо що ніч, я йду робить укладання. Тут мені знадобився пояс від халату чоловіка і трошки терпіння. Далі я обдула цей витвір мистецтва феном і пішла спати.

Результат на ранок - м'якенькі, слухняні, ідельно укладені локони. Мабуть це вперше в житті, коли вони не стирчать у всі сторони і не дратують мене.

Як вам результат? Чи плануєте пробувати новинку? А якщо вже потестили, то які ваші враження?

#testmakeupclub
#testmakeupclub
#testmakeupclub
#testmakeupclub
#testmakeupclub
#testmakeupclub
#testmakeupclub
#testmakeupclub
#testmakeupclub
#testmakeupclub