Blondie_rs

Вибуховий плампер Fenty beauty Heat: другий шанс

Вибуховий плампер Fenty beauty Heat: другий шанс

Привіт! Сьогодні хочу поділитись свіжим відгуком на блиск для губ бренду Fenty Beauty by Rihanna. Колись давніше у мене були дві міні-версії та один повнорозмір даних продуктів. Я дуже хотіла їх спробувати, та в результаті - продала їх. Мене не влаштовувало все: від текстури до стійкості. Кольори обирала життєві, не якісь там дико-рожеві чи 💩 , але спробувавши Lifter Gloss від Мейбеллін, я вже не хотіла ніяких там Фенті 😹 Так часом буває.

Цього разу на даний відтінок була хороша знижка, і я вирішила спробувати ще раз Фенті. Перебороти своє "ні" та познайомитись із трішки іншою лінійкою - Heat. Вони класифікуються як плампери.

Пакування стардартно-красиве - як і у всіх блисків Фенті. Пʼятигранний корпус, срібний дзеркальний верх. Стильна коробочка, а також додатковий надпис Heat на блиску, щоб позначити саме цю серію пламперів.

У мене у відтінку Lemon Lava. Спокійний прозорий із золотистими частинками. Перед тим у мене був найбільш популярний відтінок класичного блиску Fu$$y, який був аналогічним до Maybelline Lifter Gloss 003 Moon. Тому, не було сенсу тримати два однакових продукти і я надала перевагу саме Мейбеллінівському.

Він також схожий до Мейбеллін, має скошений кінчик, набирає достатньо продукту та дуже зручний у використанні. Повністю вистачає для рівномірного покриття губ, а для більш скляного ефекту можна ще разок набрати продукт.

На губах виглядає максимально ніжно та непримітно. Але до півхвилини часу стають відчутні поколювання. Блиск підпікає губи, наче розганяє кров по венам та проколює тисячами маленьких голок. Не з дуже приємних відчуттів. Я вже багато років користуюсь Кармексом, який має охолоджуючо-ментоловий ефект з загоєнням. І це норма для мене. Але тут... Було якось трішки не комфортно 😺 До 10 хвилин якось вже привиклось, але воно мені не подобається. Якби він ще хоч трішки губи збільшував! А то поколює, відчувається на губах і все. Тож, я не знаю. Вряд чи з ним попрощаюсь, проте більше вже Фенті не купуватиму. Не завʼязується в нас з ними любоу. Мої губи не почувались комфортно тоді, і не почуваються комфортно зараз. Великий плюс - в стильному пакуванні та непримітному кольорі. Його прозора база рівномірно розподіляється по губам, а золоті крупинки здаються розсипаним золотом, якщо придивитись дуже близько. Здалека їх не видно. На сонечку також не віддає золотистим відтінком, просто прозорий глянц.