Трішки розчарувань
Ну що ) поговоримо?
Давно хотіла спробувати крем для рук від Sisters Aroma .
А тут ще вийшла нова серія кремів в чудових кольорах : шоколадний, червоний та рожевий.
Візуально ну дуже красиво . Зробила собі подарунок на 8 березня, та замовила декілька засобів.
Серед них звісно був крем для рук , я обрала його лише за відтінком - сподобався шоколадний колір з ароматом-інжир)
Об'єм: 30ml
Вартість : 250-350 грн
Дизайн та аромат
Почну з мінусів)
На сайті туба кремчику має шоколадний колір , але в житті він насправді зовсім інший і тут перше рочарування)
Я не скажу що це не красиво, але це не те що очікувала.
В реалії він ніби сливовий.
Сама туба під час транспортування, так як має металеву основу була вже трішки погнута.
По аромату очікувань не було , виробник зазначає, що запах крему з нотами інжиру, лотосу та ветивера- і в користуванні він мене зовсім не вразив.
Я відчуваю просто нотки ніби свіжо скошеної трави ) насправді не знаю як пахне інжир, можливо він і має такий аромат)
З плюсів -виглядає він звісно красиво .
Гарні кольори, мінімалізм. Зручний об'єм, щоб брати в сумочку.
Консистенція та враження
Крем дійсно має приємну консистенцію, достатньо густу, білого кольору, швидко поглинається і немає плівки, як часто буває.
Добре зволожує руки, та залишає приємні відчуття. Даний момент порадував.
Аромат не вразив, але стійкий.
Ще був один момент - я замовила кремчик вже з ароматом гранату на подарунок подружці. Він також прийшов вже трішки з погнутою тубою . Аромат виявився дуже дивний по наших відчуттях, мали б бути нотки гранату, пачулі та рожевого перцю. Ми відчуваємо в основному перець і мені цей запах також асоціюється із старими квартирами , бабусею в якої в повітрі намішані запахи ліків та полакованих старих меблів.
Чи обрала б я крем повторно на подарунок, або для себе - не впевнена, адже є багато рризиків по пакуванню та аромату.
Я не розумію , чому достатьно дорогий крем не має додатково картонної упаковки , яка б вберегла його тубу від пом'ятостей.
Очікування , нажаль не були виправдені.
Особисто в мене такий досвід.
А ви користувались даними кремами ? Як враження? Можливо можете порекомендувати якийсь конкретний аромат ?
Коментарі (0)