Оленка

Lattafa Perfumes Fakhar for Women

Lattafa Perfumes Fakhar for Women

Флакон виглядає стильно, мені подобається, хоч комусь може здатись занадто дорого-богато через рожеве золото в оформленні. Він важкенький, хоч і багато пластику. Ззаду рельєфний візерунок, як рибна чешуя, на лиці золота ліпнина у вигляді квітки. Все сяє переливається, і закарбовує відбитки пальців, але в цілому виглядає достойно, щось в стили Dolce&Gabbana, вони також таке люблять

Пульвелізатор гарний, розпилює мілко. Все було упаковане в білу коробку-пенал, яка відкривається та плівку.

Прем’єра аромату: 2021

Початкова нота: Альдегіди, Гранат, Лілія, Фруктові ноти
Нота серця: Гарденія, Жасмин, Жимолость, Півонія, Троянда, Тубероза
Кінцева нота: Білий мускус, Ваніль, Сандал

Сам аромат дуже дівчачий, це абсолютно жіночий парфус, без всіляких уніскексів.

Я відчуваю трохи фруктів, солодку туберозу, яка окутує собою все навкруги, троянду, багато цукру-нектару, якигось барбарискових льодяників, трохи наче полуниці з ваніллю в десерті. Аромат яскравий, п'янкий, спокусливий. Він не безликий офісний. Це аромат для побачення, прогулянки, коли хочеться уваги від протилежної статі. І так, на чоловіків він спрацьовує. Тому що це щось зрозуміле, смачне.

Lattafa Perfumes Fakhar for Women стійкий, це якраз те що я люблю. Вранці нанесла, в обід він ще яскравий, надвечір стихає, окутуючи приємною вершковою солодкуватістю. Шлейфить десь 5-6 годин. Радісний, дівчачий, звучить по-європейськи, арабське походження відчувається хіба що в оформленні флакону. Читала, що багатьом він схожий на L’interdit Givenchy або Franc Bocle Sugar. Не можу підтвердити, як на мій погляд - це самостійний, окремий парфюм. Який сам по собі закарбується в пам'яті. Дуже достойний і вартий більшої ціни, ніж за його просять. Підійде на весну, холодне літо та теплу осінь. Тобто десь +5-20 це його ідеальний температурний режим. В спеку може придушити.

Він сподобається майже всім, тому можна купувати без попередніх затестів.

100 мл коштує від 1000 до 1200

Моя оцінка 10 з 10

Lattafa Perfumes Fakhar for Women
Lattafa Perfumes Fakhar for Women
Lattafa Perfumes Fakhar for Women