Оленка

Lattafa Pride Al Areeq Gold

Lattafa Pride Al Areeq Gold

Опис цього флакону я відтягувала, бо моє ставлення змінювалось від "цікаво і оригінально" до "ні, не можу, голова болить".

Але почнемо по-порядку.

Приїзжає Lattafa Pride Al Areeq Gold в білій коробці футлярі, надійно зафіксована та захищена. Аромат відноситься до більш дорогої серії марки і це відразу видно. Важкий матовий скляний флакон, металічна корона на лиці та масивна кришка.

Початкова нота: Чорний чай, Шафран
Нота серця: Замша, Ладан
Кінцева нота: Амбра, Ваніль, Мускус

Аромат складно описати. Спочатку - це як кріпкий чорний чай, наче в коробку з ним насипали ще спецій. Зазвичай шафран я майже не відчуваю в кулінарії, але тут він такий концентрований, з щіпкою перцю, надає гірчинку та пряність. Це все окутує з усіх боків. Дуже відчувається шкіра. Я не переношу цю ноту в більшості випадків, але тут чай+шкіра+спеції+якась солодкуватість, але не тепла така десертна, а стримана строга - воно працює і доповнює один одного.

Тримається дуже довго. Вдома, коли я тестового його носила, то з ранку і до 9-10 годин на шкірі відчувалось, на волоссі і того довше. Шлейфить, але якось не дуже довго 3-4, іноді 5 годин - в залежності від температури і в приміщенні я чи на вулиці.

Аромат незвичний, не схожий ні на що. Унісекс, але як на мене або в чоловічу сторону, або для дорослої жінки, яка його зможе витягути образом та подачею. Це не дівчина і жінка-муза, це характер і сила. Отут і причина, чому ми не зійшлись. Це не мій вайб, не мій образ. Це ближче до шуба, строге пальто, дорога шкіряна, статусна сумка, авто і все інше.

Його однозначно треба тестувати і розношувати. Бо періодично у мене боліла голова з ним, а іноді і все добре. Він на прохолодну погоду. Зиму, осінь, ранню весну.

Lattafa Pride Al Areeq Gold