Оленка

Що закінчилось з декоративного за січень-лютий 2024 року

Що закінчилось з декоративного за січень-лютий 2024 року

1. Guerlain Les Voilettes Translucent Loose Powder Mattifying Veil 12 - rose claire

Величезна пудрениця, яку не візьмеш з собою в сумку або поїздки. Ще один мінус як на мене, коли вона вже закінчувалась, і самої пудри здавалось у же на дні, то вона погано витрушувалась. прийшлось розламати футляр, бо інакше ніяк не вдавалось зняти сіфтер, а продукту там вистачило ще на майже 2 місяці. З часом кришка полущилась і виглядає абсолютно непрезентабельно, при чому це сталось десь через 3 роки, і вона лежала в косметичці, столику, а не в сумці. Вистачило надовго, з моменту покупки пройшло 6 років, але й користувалась нею нерегулярно. Сама пудра легкого покриття, дає ледь помітний відтінок, але тон обличчя не вирівняє, якщо є висипання або покрасніння. На обличчя лягає тонким шаром, майже непомітно. Матує, але не сильно. Це скоріше фінішний крок для закріплення тону, ніж захист від надлишкового себуму. Приємно пахла, не метеоритами і фіалками, але аромат був приємно-косметичний, звичайно під кінець використання вже не відчувався.

2. ББкрем з минулого життя. Не самий мій улюблений, але легке покриття і натуральний фініш радував. По ефекту саме крем з відтінком, а не тональний чи як корейський ббкрем.

3. Рідкі тіні також з минулого. Потроху закінчую запаси. Цей відтінок був і як базовий колір, і як підложка під сухі тіні

4. Eveline Cosmetics Extension Volume 4D False Definition Push Up Volume and Curl

Крутезна бюджетна туш. Відпрацьовує кожну копієчку. Об'єм, колір, виразні вії - все супер! Не осипається. Вистачило майже на 3 місяці і далі вона саме загусла і закінчилась, а не завонялась і зіпсувалась. Щіточка силіконова, але досить зручна, хоч я і полюбляю класичні. Гарно змивається. Тобто робить абсолютно все, що потрібно від туші.