Ta_nyaaaaaaa

Батер-скраб Top Beauty | Загадкова новинка

У мене уже колекція скрабів (і так, усі цукрові 😁), а рука кожен раз тягнеться до улюбленців)🥰

Скраб я отримала у подарунок. Розпаковка була тут - https://club.makeup.com.ua/looks/32033/

Однак це не просто скраб, а засіб 2в1 - батер-скраб з ароматом полуниці 🍓

Скраб знаходиться у пластиковій баночці квадратної форми із заукругленими кутами. Такий дизайн мені віддалено нагадує Tree Hut 🤭

Між кришечкою і продуктом була захисна плівка, дуже щільна.

Кришка закручується, на ній зверху також написи із назвою бренду, конкретного продукту та ароматом.

Об‘єм 400 мл.

Ціна 352 грн.

Консистенція цього засобу 2в1 мене дуже здивувала, вона така незвична. Нагадує щось середнє між гелем та слаймом з дуже дрібними і ніжними домішками.

Поки не починаю наносити, цукор не помічаю, більше схоже на дрібні желешки. Уже при нанесенні на тіло відчуваються доволі крупні частинки цукру.

Зовсім трохи тягучий.

Скрабуючих частинок здається спочатку дуже мало, але згодом їх наче стає більше при масажуванні 😅 Не знаю що це, але схоже на магію ✨

Аромат просто казковий. Такий насичений, густий полуничний 🍓 Але це не свіжі ягідки, це конфітюр із них)

Поясню чого називаю його «диво-засобом».

У мене в голові не вкладається, як продукт може якісно очистити (скраб), при цьому зволожити і зробити шкіру м’якою як батер (крем/молочко чи інша доглядова плюшка).

Склад: Glycerin, Sucrose, Silica, Polysorbate-20, Butyrospermum Parkii Butter, Cocos Nucifera Oil, Prunus Amygdalus Dulcis, Laminaria Digitata Extract, Cucumis Sativus Extract, Hydrolyzed Wheat, Oat and Barley, Lactic Acid, Aroma.

🔹 Glycerin - забезпечує зволоження шкіри.

🔹 Sucrose - відповідає за ексфоліацію, тобто видалення відмерлих клітин шкіри.

🔹 Silica - допомагає поліпшити текстуру та ефективність ексфоліації.

🔹 Polysorbate-20 - емульгатор, який допомагає розчиняти і розподіляти інші компоненти.

🔹Butyrospermum Parkii Butter - карите-масло, відоме своїми зволожувальними властивостями.

🔹 Cocos Nucifera Oil - кокосова олія, також володіє зволожувальним ефектом.

🔹 Prunus Amygdalus Dulcis - масло солодкого мигдалю, додає м'якість і живить шкіру.

🔹 Laminaria Digitata Extract - екстракт ламінарії, має заспокійливий ефект на шкіру.

🔹 Cucumis Sativus Extract - екстракт огірка, відомий своїми властивостями заспокоєння і зволоження.

🔹 Hydrolyzed Wheat, Oat and Barley - гідролізовані протеїни пшениці, вівса і ячменю для покращення структури шкіри.

🔹 Lactic Acid - молочна кислота, яка може використовуватися для ексфоліації та зволоження.

🔹 Aromа - запашник, який і надає приємний запах продукту.

Такий склад вказує на те, що цей батер-скраб спрямований на ефективне очищення та зволоження шкіри, об'єднуючи в собі властивості ексфоліації та засобу для зволоження.

Загалом безпечний і мені подобається.

Як і Mermade, виробник батер-скрабу радить залишати його на тілі на 5-10 хв для кращого результату. Інколи я це роблю, але не часто, як би хотілося 😅 Я просто лінива 🫣

Після скрабу шкіра м‘якесенька, гладка і підтягнута. Також не відчуваю жодного стягнення чи плівки.

Якщо засіб залишити довше, то шкіра більш зволожена. Але у порівнянні з Mermade, то після витримки тут ефект трішки слабший стосовно саме зволоження.

Як скраб засіб працює ідеально 🔥 Шкіру очищає глибоко, якісно. Не залишаються омертвілих лусочок шкіри чи нерівностей. Шкіра набуває більш однорідного рельєфу

Чим більше і довше масажувати, тим краще розповсюджуються частинки цукру і більш дрібними вони стають. Ефект, наче множаться на очах)))

Чи вистачило мені зволоження від засобу? Чи замінив він батер?

Та скоріше ні. Але шкіра зовсім не стягнута після нього.

Після душу я звикла використовувати продукти для зволоження (молочко, крем, батер), а цей 2в1 розглядала передусім як скраб, тому жодних нарікать.

Використовувати батер-скраб Top Beauty для мене виявилося суцільним задоволенням: від ніжної гелево-желейної консистенції до смачнющого аромату полуничного конфітюру 🍓

Вважаю, що ця новинка точно варта уваги. З нею вам буде ароматно, приємно і ніжно 🛁