A.

#BirthdayMusicMakeup

#BirthdayMusicMakeup

Blondie_rs запросила мене приєднатись до святкування її дня народження і така тематична вечірка мені дуже подобається.

Deftones - мій улюблений гурт з дитинства, він уособлює в собі цілу епоху музики та є провідником її еволюції. Саме завдяки постійній еволюції, хлопці залишаються релевантними. До речі, недавно на ТікТоці завірусився мейкап образ #DeftonesGirl. Це дуже круто, коли люди, які народились в 21 столітті відкривають для себе цей гурт із 1988 року.

Хоча ці хлопці стали широко відомими завдяки важкому культовому альбому Around The Fur та дуже меланхолійній пісні Change (In The House Of Flies), альбом, на обкладинку якого я вирішила "влізти", і який є моїм улюбленим, називається Koi No Yokan, а одна з найулюбленіших пісень - Leathers, яку можете побачити на чорно-білому фоні.

#BirthdayMusicMakeup

Мій мейкап - це той вайб, який я відчуваю, коли слухаю їх музику. Загадковість, меланхолійність, жіночність та водночас заплутане волосся, слем та мош серед просякнутого потом і брудом фестивального майданчику (згадала свої підліткові роки та фестивалі).

Персональні проєкти вокаліста Чіно Морено не залишать байдужими шанувальників всіх видів музики - гурт Team Sleep (тріп-хоп, пост рок, шуґейз, електро), Crosses (дрім поп, пост панк, готік поп) і мої фаворити Palms (пост-метал в колаборації з Аароном Харрісом - неймовірно талановитим композитором та музикантом із культового пост-метал гурту, назву якого краще загугліть:).

Про мейкап:

- спф фізик з тоном Histolab Sun Shine Blemich Balm BB SPF 35, який нанесли на моє обличчя для приховання почервоніння після плазмотерапії (до речі, крутий матовий фізик);

- гелева підводка для повік з пензликом Mary Kay;

- туш Maybelline New York Colossal Curl Bounce;

- гель для брів Got2b Glued 4 Brows & Edges (З'ЯВИВСЯ АРТИКУЛ НА САЙТІ У ЗРУЧНІЙ ФОРМІ, ЮХУ!);

- помада Guerlain Rouge G Luxurious Velvet (530 - Blush Beige).

Дякую за можливість приєнатись до святкування, Blondie_rs