Анастасія Царьова

Ефект Glow Skin або як я змирилась з жирною шкірою :)

Сьогодні хочу розповісти про 2 різні засоби, як по бюджету, так і по дії. Але котрі у сумі дали мені дуже крутий ефект, якого я точно не очікувала.

Почну з вітаміну С від Beauty Formulas.

Я була у пошуку вітаміну С, а так, як мала дуже негативний досвід з українським виробником Relance (ось тут допис https://club.makeup.com.ua/post/29562/), то боялась щось наносити, до слова взагалі. Але ж, як і будь-яка жінка, мені хотілось таки використовувати вітамін С, адже знаю про його властивості для шкіри і користь.

І ось, потрапила я у магазин косметики (не знаю, чи варто його тут називати), стояла біля стенду і ніяк нічого обрати не могла. І тут побачила оранжеву коробочк і надпис ''Вітамін С''. А як побачила ціну, чуть не впала, от чесно! ;)

Ага, думаю, точно якась фігня. 😂

Але ж ціна мене підкупила і я його взяла. Я взяла ще один продукт від даного бренду, але про нього пізніше. :) Я взяла і думала, раптом щось викину, адже ціна до 100грн це не має нічого.

Коли я нанесла цей вітамін С, він мені здався більше кремом, ніж сироваткою з приємним запахом апельсину. Але що мене здивувало, не викликав він ні печіння, ні дискомфорту, на відміну від ампул від Relance. Я зачекала до ранку і все було добре! Ніяких змін. Так я продовжувала ним користуватись більше тижня і знаєте що? Моя шкіра стала світліша, приємніша на дотик і взагалі така, ніби після процедур у косметолога. Що, що, а такого ефекту я точно не очікувала. Звісно, це не єдиний продукт який я застосовувала, але він дуже класний.

На фото шкіра відразу після нанесення. 😘

Так, так, як ви всі догадались, мова піде про Dr.Ceuracle Vegan Combucha Tea Essence.

Я не потрапила під всезагальну істерію, тому замовила її вже досить пізно. 😂

Спробувала я її за рекомендаціями, наносила у кілька шарів і через кілька днів мене почало жахливо сипати......

Яке ж це було розчарування....Я так хотіла її спробувати і думала, хороший продукт, а тут виявилась халепа.

Але я не викинула її, добре, що у мене маленький розмір, а то з великим точно було б шкода.

Я все такивирішила дати 2 шанс цій комбучі і не помилилась.

Я почала наносити її після тоніка і сироватки, в 1 шар і не закривати кремом. І О чудо!, моя шкіра перестала на неї реагувати, висипів не було і взагалі стан шкіри покращився.

І саме ця комбуча дарує мені Glow Skin.

На фото відразу після нанесення, але великим плючом є те, що це саме не жирний блиск, а приємний, не так, ніби салом намазала 🤣.

Шкіра приємна на дотик і взагалі таке враження, що оживає.

Справді хороший продукт, просто потрібно вміло і правильно його застосовувати.

На фото моя шкіра за кілька годин після нанесення Вітаміну С і есенції з комбучею. Мені здалось, що навіть почервоніння (дерматит, котрий загострився навесні) не такий помітний, а шкіра має приємний колір та ефект сяйва досі є, без жирного блиску. 🤩

Тому, так, для мене есенція з комбучею виявилась дуже крутим продуктом, і досить економною. :) А вітамін С за менше ніж 100 грн виявився знахідкою. :)

Дякую за увагу, діліться і своїм досвідом.

12 березня, 2024
12 березня, 2024