krutoguuz

Порівняння ензимних пудр

Порівняння ензимних пудр

Цей затест тривав довго 😅

Майже рік користувалася на постійній основі пудрою від Smart4derma, вже писала про неї окремий пост https://club.makeup.com.ua/post/24327/ , але сьогодні знову трішки повторюся. Потім було 2,5 тижні користування пудрою від Pelart Laboratory та на завершення 3 тижні користування pHarmika.

Ідею фото засобів на дзеркалі побачила в Оксана К. надіюся вона не проти запозичення🙈

Порівняння ензимних пудр
  1. Pelart Laboratory Enzyme Cleanser або ж очищувальна ферментна пудра для обличчя почнемо з тієї про яку я ще не розповідала ні слова тут. На фото на Makeup ще стара тара, а зараз вони замінили її на більш щільнішу та таку, що менше вологи пропускала б всередину. Це дуже крута ідея, щоб улюблений продукт служив довше. Дизайн в бренду мінімалісничний і мені дуже вмронують ці аестетік чорні пляшечки. Пудри в упакуванні 250 мл, цього цілком вистачає на рік. Саме такий термін придатності пудри після відкриття, на відміну від інших засобів бренду, які мають термін придатності 6 місяців після відкриття. Пудра має є мілкодисперсною та розчиняється досить швидко в теплій воді та утворює м'якесеньку пінку. Вираженого запаху я не відчула, базовий запах.
  2. Smart4Derma Acne Balance або ж Ензимна пудра з вулканічним пилом в цієї пудри дизайнт також досить мінімалістиний, вона дуже економна. Має мілкодисперсні частинки та шивдко розчинється в м'яку пінку. Наполіровує шкіру, сяйво вашого носу буде видно з космосу. Фото до після пожете побачити за посиланням під 1 фото. Термін придатносні 12 місяців після відкриття. Аромат присутній, пахне вона дитячою присипкою.
  3. pHarmika Powder Enzyme Stop Acne на мою думку дуже неоднозначний засіб. До тари є чимало питань вчора писала про це https://club.makeup.com.ua/post/33051/ . Потім наступне питання до того де її збергіати, бо більшість збергігають все ж таки у ванній, а через цю тару та тещо пара конденсат, тощо можуть потрапляти всередину, то складається враження, що виробники планували створити засіб так, щоб його збергіали десь в шкафу і забували використовувати 😅 Консистенція в цієї наближена до крохмалю, така ж хрумка я б так сказала. На фото можн апомітити, як кожна з пудр висипається з пляшки та +- скласти перші враження про консистенцію засобів.
  4. Ще була в мене колись ця ензимна пудра від Cure Skin, але мені вона для обличчя зовсім не зайшла https://club.makeup.com.ua/post/11888/.

В першу чергу на складники тут я писала шпаргалку https://club.makeup.com.ua/post/20262/, а також на тару та догатор, важливо, щоб туди не потрапляла волога, бо будуть утоврюватися грудочки, які в майбутньому не будуть розинятися у воді.

А також залишаю вам варінати використання ензимної пудри https://club.makeup.com.ua/looks/26075/ . Можливо так використовувати улюблену пудру або якщо якась не підійшла то можна знайти їй інше призначення.