krutoguuz

Тканинна маска від REJURAN

Вирішила трішки шикануть, ціна на 1 маску в каруселі. А якщо чесно в мене є подружка, яка мене дуже сильно любить здається. Подарувала мені цю маску. Зазвичай тканинні маски лежать в холодильнику та чекають на свій час, але не тут. Я чекала ранку, щоб її спробувати.

Тут ефект вау починається від того, як відкривається упакувння, бо бувало таке, що воно обриваєтьсяна половині пачки. Далі бачимо маску та плівці, що є не екологічним, але допомогає комфортніше накласти маску на обличчя, не розплутуючи її. Лекало дуже приємне на дотик на відміну від попередньої маски https://club.makeup.com.ua/post/32349/ . Сироватки багато, залтшила собі ще трішки на вечір.

Ця маска потрапила до мене в ідеальний час, в мене шкіра була роздратована від переходу на новий адапален (бо попереднього ніде не знайшлося в наявності) + вчора було досить вітряно і в мене подразнилася шкіра. Я її вже трішки заспокоїла, але після маски взагалі вона повернулося до спокійного стану. На фоно в каруселі нижче можна помітити, як наповнилася шкіра, вона навіть здається стла трішки світлішою. Фото ДО не робила, лише на відео можнв побачити.

Це єдина тканинна маска бренду REJURAN на скільки я зрозуміла і взагалі це мій перший продукт від бренду.

Склад: вода, гліцерин, метилпропандіол, ніацинамід, екстракт ламінарії, екстракт листя настурції, екстракт портулаку, екстракт кореня ямса, екстракт кореня цукрового вʼяза, екстракт листя молохії, екстракт морських водоростей, екстракт свіжих трав, екстракт листя алое вера, фруктовий екстракт окри, екстракт фіалки, екстракт волошки, екстракт акмели, гіалуронат натрію, масло бергамоту, кондитерський лецитин, бетаїн, трегалоза, амонію акрилоіл диметилтаурат /ОП сополімер, бутиленгліколь, алантоїн, -30 алкіл акрилат, аденозин, трометамін, динатрієва ГТК, гідролізована ДНК, фруктоолігосахариди, пропандіол, бета-глюкан, гідролізована гіалуронова кислота, лаурат натрію, лауринова кислота, кросполімер натрію гіалуронат, лізований гіалуронат натрію, гідролізований гіалуронат натрію, гіалуронат калію, 1,2-гександіол, гідроксиацетофен, пентиленгліколь, етилгексиловий гліцерин, лимонен.

Склад направлений на мега зволоження та відновлення, а також освітлення. Бо вони рекомендують використовувати цю маску для заспокоєння або відновлення шкіри після агресивних процедур.

І це поки найкраща тканинна маска, яку я пробувала. На мою думку її бюджетним аналогом буде маска від Rоund Lab з полином або з екстрактом соснових голок.

Чи куплю я її ще? Ну поки для мене трішки дорогувато за тканину маску більше 300 грн, але може я розбагатію і буду робити її 2 рази на тиждень, як рнкомендує бренд. Хто знає)