Чистикова Дарья

#testmakeupclub частина 2

#testmakeupclub частина 2

Друга частина тестувального боксику із засобами від Lamel. Вже готова ділитися враженнями⬇️

Почну з улюбленого, з гелевих олівців. З ними я вже давненько знайома і вони без прикрас найкращі!

Пакування олівців стандартне, вони затягнуті у додаткову слюду. По дизайну вони білі з чорними надписами де відображено ім'я бренду, рекомендації щодо використання та зберігання. Об'єм кожного олівця 1.7 грамів. Срок придатності 24 місяці по відкриттю. Орієнтовний колір є на кінці олівця, але він не дуже відповідає дійсності, тому перед покупкою раджу звертати увагу на фото-відгуки і свотчі.

Олівець має гелеву текстуру, м'яку і кремову консистенцію, він буквально сковзить по губам, при тому добре пігментований, його можна використовувати як соло так і в дуеті з іншими помадами. Користуватися їм одне задоволення.

Олівець без проблем точиться будь-якою косметичною точилкою, не ломається, буває трохи пачкається, але не критично, це все особливість текстури.

У мене так сталося, що один з них залишився на столі під сонячними променями (не робіть так! рекомендований температурний режим від виробника +5...+25°С), пролежав там деякий час, став ну дуже мякий і почав танути, довелось реанімувати його у морозильнику. Після цього користуюсь їм як нічого і не бувало 👌 Доречі, не забувайте про лайфхак перед тим як їх точити, хвилин на 5-10 залишити у морозильнику, так процес підточування буде набагато легшим.

Олівці шикарні, щільно зафарбовують, відносно аналогів не сушать губи. Стійкість не ідеальна, але добра 3-4 години тримається, далі починає з'їдатись у слизової, поновити його не проблема (за виключенням ситуацій якщо він сточився і ви поза домом без точилки). Взагалом у мене він каву витримує, а от вже перекус - ні.

Якщо придиратися то у якості мінусів можна ще зазначити те, що вони швидко закінчуються, тобто розхід у гелевих значно більше ніж у звичайних дерев'яних.

Щодо відтінків, у боксику на тестування мені попалися такі:

410 — це натуральний нюдовий відтінок, підходить для щоденного використання. Я використовую його преважно для створення природного і невимушеного мейку.

411 — має яскраво-червоний насичений відтінкок, який у 100% випадках приверене увагу та додасть виразності макіяжу. Ідеальний для створення сміливих та чуттєвих образів.

412 — глибокий коричневий відтінкок з теплим червоним підтоном. Насичений та виразний, при тому вишуканий та елегантний. Особисто мені подобається оформлювати їм лише контур, щоб був гарний перехід до більш спокійного відтінку.

Власне олівчики на губах при штучному (фото ліворуч) та сонячному (фото праворуч) освітленні ⬇️

Попередньо обов'язково покращую стан губ бальзамом, так як на сухих та потрісканих губах мало що буде виглядати привабливим. Я задоволена олівчиками на всі сто. Чи рекомендую їх? Звісно, це однозначно любов любов ❤

Туш має фіолетово-рожевий флакончик, котрий відразу привертає увагу, красивий та стильний. Стосовно пакування: додатково ніякого, лише наліпка по лінії відкриття. Об'єм продукту 10 ml, термін використання 6 місяців по відкриттю.

Кришка легко відкручується і закручується. Обмежувач шикарний, набирає рівно стільки стільки треба👌 Довжина ручки комфортна.

Туш має силіконову шіточку, вона рухома та гнучка. Щетинки короткі, завдяки цьому відмінно профарбувуються корні вій, без відбитків. По формі щетинки мають форму вісімки, завдяки такій формі гарно оформлюються куточки вій. Взагалом щіточка проста та комфортна у використанні.

Аромат у туші косметичний, легкий та ненав'язливий.

Консистенція кремова та однорідна, не рідка, не треба чекати щоб вона підсохла, комфортно користуватися одразу по відкриттю.

Результат ⬇️

Одразу результат доволі непоганий, мені сподобався, об'єм є, однак не подвійний, як обіцяє виробник, вії подовжені, погляд розпахнувся. Але стійкість підкачала, за 5 годин вже помітні частинки туші які осипались, а за 10 годин взагалі біда.

Буду відвертою, рекомендувати цю туш не можу і не буду, стійкість це для мене основний і головний критерій вибору туші 🧐

Дякую за увагу ❤