Про дружбу з ма люткою від Eveline Cosmetics
Сироватка з пребіотиками Eveline Cosmetics Beauty & Glow Checkmate! Serum🌿
Пожаліюсь вам трохи
Купквала разом дві сироватки Eveline- цю з пребіотиками і іншу з вітаміном С
Буквально на третє використання зеленої сироватки я не встигла її добряче закрутити і ненароком скинула рукою на підлогу
Подумала як добре що не було ніякого килиму і засіб легко змився
Але
В баночці залишилась половина засобу 🤦🏻♀️
Незважаючи на те, що в сироватці лише 18 мл. та мою незграбність, затестити, подружитися і зробити висновки я змогла
Продукт підійде жирній, комбінованій шкірі, а також чудово працює на відновлення порушеного барʼєру шкіри, адже містить формулу з пребіотиками, зеленим чаєм, екстрактом акації, комплексо м вітамінів В і С, ніацинамідом та амінокислотами
Консистенція💧
Мутнувата рідина, яка на вигляд реально нагадую сироватку від молока
Вона не як водичка і можна встигнути нанести краплі на все обличчя, вони не втечуть
Що відчувала моя шкіра🧏🏻♀️
Почервоніння після вмивання він знімає, але не повністю, трохи заспокоює шкіру
Коли на обличчі зʼявились поодинокі висипи, то після використання сироватки вони зменшувались і не були такими запаленими
Пори не забиває, навпаки відчувається свіжість і легкість
Після нанесення трохи присутня липкість, та вона зникає, коли засіб поглинається і залишається здорове сяяння, яке я дуже полюбляю
Чудово підходить як на ранок так і на вечір, та я використовувала вранці, не змивала, хоча вказано в інструкції змити, і закривала кремом з пептидами і пробіотиками Fortheskin Bio Peptide Clinic Cream або сонцезахисним кремом Frudia
Зробити макіяж також не викликало ніяких проблем, головне щоб сироватка і всі попередньо нанесенні засоби повністю всмоктались
Зрештою я знову залишилась задоволена продуктом від Eveline
Чесно, нічим не гірша від сироватки The Ordinary з ніацинамідом і цинком, ще й коштує дуже доступно
Звичайно серйозних проблем із шкірою з акне чи вуграми вона навряд вирішить, проте для покращення і підтримання здорового стану шкіри - чудова річ 🌹
А сироватку з вітаміном С я продовжую використовувати, адже її в 2 рази більше 😅
Коментарі (0)