Вікторія М🌹

Про дружбу з малюткою від Eveline Cosmetics

Пожаліюсь вам трохи

Купквала разом дві сироватки Eveline- цю з пребіотиками і іншу з вітаміном С

Буквально на третє використання зеленої сироватки я не встигла її добряче закрутити і ненароком скинула рукою на підлогу

Подумала як добре що не було ніякого килиму і засіб легко змився

Але

В баночці залишилась половина засобу 🤦🏻‍♀️

Незважаючи на те, що в сироватці лише 18 мл. та мою незграбність, затестити, подружитися і зробити висновки я змогла

Продукт підійде жирній, комбінованій шкірі, а також чудово працює на відновлення порушеного барʼєру шкіри, адже містить формулу з пребіотиками, зеленим чаєм, екстрактом акації, комплексом вітамінів В і С, ніацинамідом та амінокислотами

Мутнувата рідина, яка на вигляд реально нагадую сироватку від молока

Вона не як водичка і можна встигнути нанести краплі на все обличчя, вони не втечуть

Почервоніння після вмивання він знімає, але не повністю, трохи заспокоює шкіру

Коли на обличчі зʼявились поодинокі висипи, то після використання сироватки вони зменшувались і не були такими запаленими

Пори не забиває, навпаки відчувається свіжість і легкість

Після нанесення трохи присутня липкість, та вона зникає, коли засіб поглинається і залишається здорове сяяння, яке я дуже полюбляю

Чудово підходить як на ранок так і на вечір, та я використовувала вранці, не змивала, хоча вказано в інструкції змити, і закривала кремом з пептидами і пробіотиками Fortheskin Bio Peptide Clinic Cream або сонцезахисним кремом Frudia

Зробити макіяж також не викликало ніяких проблем, головне щоб сироватка і всі попередньо нанесенні засоби повністю всмоктались

Зрештою я знову залишилась задоволена продуктом від Eveline

Чесно, нічим не гірша від сироватки The Ordinary з ніацинамідом і цинком, ще й коштує дуже доступно

Звичайно серйозних проблем із шкірою з акне чи вуграми вона навряд вирішить, проте для покращення і підтримання здорового стану шкіри - чудова річ 🌹

А сироватку з вітаміном С я продовжую використовувати, адже її в 2 рази більше 😅