Швець Карина🤍

Multi-use Almond butter від українського бренду Dott

Multi-use Almond butter від українського бренду Dott

Бренд Dott почав свою діяльність не так давно, але у них вже є гарний широкий асортимент з цікавими засобами.

Один з таких продуктів - це миндальна олія, що виконує функцію «мультитаскеру». Її можна використовувати різними способами: замість крему для тіла, бальзаму для губ, олії для кутикули, олії для волосся.

Multi-use Almond butter від українського бренду Dott

Дуже мінімалістичний в складається всього з трьох компонентів.

Мигдальне масло багате на олеїнову кислоту, яка і забезпечує відмінну проникність батеру. У складі олії також є ліноленова, пальмітинова, пальмітолеїнова, арахінова і стеаринова жирні кислоти. Вітамін Е  перешкоджає старінню клітин та розвитку запальних процесів.

Міка використовується як наповнювач і поглинає зайву жирність засобу.

Засіб доволі м'який сам по собі, але при нанесенні на шкіру від її тепла він стає рідким і легко розтирається та впитується.

Дизайн баночки доволі красивий, в мінімалістичному стилі - мені це до душі. Обʼєм 50 грам, але витрата вкрай економна.

Наявна також картонна коробка, на якій продубльовано всю інформацію і термін придатності після відкриття (якого немає на самій баночці, що є не дуже добре, що якщо втратити коробку і забути цю дату, буде не дуже добре).

До олії в комплекті йде силіконовий аплікатор, який зручно та гігієнічно набирати засіб.

Аромат насичений і солодкий, дуже приємний - не задушливий та не викликає головного болю, його хочеться подовше затримати на тілі. Мені сподобався)

Я не використовую такі продукти для волосся, тому що вважаю, що для цього є спеціальні засоби. Тим паче, що моє брудниться швидко і зайва жирність йому ні до чого.

Натомість я користувалась мигдальною олією замість бальзаму для губ та крему для тіла.

В якості бальзаму - це непогана сос-штучка, проте вона швидко вбирається і одразу ж хочеться поновити засіб. Плюс, як правильно підмітила Strange Love , за рахунок міки у складі відчуття на губах мені не дуже сподобались.

Але засіб дуже класно працює в якості крему для тіла - він абсолютно не лишає після себе жирності (хіба що перші декілька хвилин до вбирання), гарно заспокоює подразнену шкіру після гарячого душу або після бриття.

Найбільше мені подобається додавати трохи мигдального масла у свій звичайний крем для тіла, підсилюючи тим самим його ефект🔥

Я ще люблю використовувати як самостійний догляд за ліктями - більшість людей мають поширену проблему сухості цієї ділянки, і я не виключення. Гарно помʼякшує і підживлює шкіру.

Також засіб справді добре підходить для догляду за кутикулою, живить її та залишає у пристойному вигляді.

Як на мене, мультифункціональна мигдальна олія Dott є продуктом, який можна використовувати як у повсякденному догляді, так і в якості сос-засобу (після морозу на сухі ділянки рук, щік чи під очима; під час хвороби додатково зволожувати натертий серветками і полущений ніс).

Також у бренду є аналогічні за функціоналом продукти, але на основі олії ши та манго.