Spodobaieva Maryna

Pasta Del Capitano

Pasta Del Capitano

Не думала, що буду писати про зубні пасти, але зараз на неї дуже гарна знижка. І це дійсно класний продукт. Зубна паста не містить триклозану, парабенів, лаурилсульфат натрію і консервантів, які виробляють формальдегід.

Звісно ви побачили, що ця паста для курців. Ні, я не курець. В мене зовсім інша тема, я просто зловживаю кавою) Якщо б не рекомендація, напевно я пройшла повз.

Зубна паста ефективно видаляє плями, що накопичилися на поверхні емалі. Цинк сприяє зменшенню зубного нальоту, має антибактеріальну та протизапальну дію. Кремнієва кислота дбайливо очищає зуби та знижує чутливість. Має протизапальну та заспокійливу дію. Паста не викликає мікроушкоджень емалі та призначена для регулярного використання. Результат був помітний після третього використання.

Склад: Aqua, Sorbitol, Hydrated Silica, Glycerin, Tetrasodium Pyrophosphate, Polysorbate 60, Zinc Coco - Sulfate, Aroma, Disodium Pyrophosphate, Cellulose Gum, Sodium Monofluorophosphate, Sodium Saccharin, Sodium Carbonate, Sodium Fluoride, Linalool, Limonene, CI 77891, CI 47005, CI42051

Спосіб застосування: чистити зуби методом, але при полоскані затримувати її на 20-30 секунд.

Pasta Del Capitano