Mila Masiukova

Один з найпопулярніших аптечних бальзамів для губ

Один з найпопулярніших аптечних бальзамів для губ

Цим бальзамом користується десь половина моїх знайомих. Це, мабуть, один з найбільш популярних бальзамів, який можна віднести до аптечної косметики. Так як я вже написала допис про улюблений крем цієї серії - https://club.makeup.com.ua/post/27765/ , розкажу і про бальзам, який в мене не викликав такого щирого захоплення.

Я відношусь до людей, які в випадку стресу полюбляють кусати губи. Тому для мене ідеальний бальзам має не тільки зволожувати та захищати губи, а ще й трішки заживляти та відновлювати. Загалом бальзам - це те, без чого я не вийду з дому в період від початку осені до кінця весни.

Один з найпопулярніших аптечних бальзамів для губ

Я вважаю, що вартість цього бальзаму дещо завищена. Принаймі для мене він має забагато недоліків, по яких я пройдусь:

  1. Формат. Можливо комусь він і подобається, але мені значно більше подобаються бальзами в твердій формі. Їх легше наносити, в них менший розхід і не потрібно нічого видавлювати чи забирати залишки з губ.
  2. Немає ніякого особливого зволоження чи відновлення. Чесно кажучи, я не бачу різниці між цим бальзамом, іншими бальзамами чи вазеліном. А тоді для чого платити більше?)

Окремо виділю хороші сторони цього бальзаму:

  • він гарно виглядає на губах,
  • захищає губи від впливу вітру,
  • не викликає алергії.

Можливо, якби цей бальзам був у формі стіку, я б і купила його ще раз, а так більше не буду.. Краще придбати нічну маску..