Ирина ❤️

Масажна олія «Антицелюліт» у боротьбі за гарне тіло

Масажна олія «Антицелюліт» у боротьбі за гарне тіло

З компанією STYX знайома давно, за їх обгортаннями для тіла. Моя подруга масажист і працювала з їхніми засобами, їх обгортання давали справді гарний результат який я бачила на ній та її клієнтках. Я також кілька разів купувала ці обгортання для домашнього догляду і була задоволена станом своєї шкіри з ними.

На сайті makeup я побачила, що у них є масажне масло, купила собі на пробу невеликий об'єм. Склад засобу поєднує у собі компоненти лише натурального походження.

Масажна олія «Антицелюліт» сприяє звільненню від неприємної «апельсинової скоринки», допомагає вивести шлаки з організму, чудово тонізує шкіру і робить її більш підтягнутою та пружною.

Від однієї масажной олії звичайно не варто чекати на результат, якщо просто мазати її на проблемні зони і продовжувати неправильно харчуватися , смачною але шкідливою їжею. Але в комплексі масаж + правильне харчування + спорт можливо дійсно досягти хороших результатів, у вигляді красивого підтягнутого тіла.

Олія має трохи жовтуватий відтінок і дуже насичений трав'яний аромат (специфічний як і в обгортанні) який залишається на шкірі ще тривалий час. Але специфічний насичений аромат, думаю це проблема багатьох антицелюлітних засобів, заради результату можна і потерпіти.

Олія рідка, вбирається досить швидко, витрата виходить не дуже економна як на мене. Сильно розігріваючий ефект на шкірі я не помічаю. Так само якогось дискомфорту при масажі масло у мене теж не викликає. У мене немає запущеного целюліту, але мені подобається стан моєї шкіри після масажу з цією олією. Шкіра м'яка, підтягнута та пружна. Хочу надалі купити його у повному обсязі. Ціна у цієї продукції не маленька, але якщо ви можете собі дозволити, то, звичайно, краще купувати дійсно перевірені робочі засоби з хорошим складом.

Також рекомендую обгортання від STYX ви можете робити їх самостійно вдома, і такі процедури вам обійдуться набагато дешевше, ніж у салоні.

Вони виводять зайву рідину, усувають набряки, зміцнюють стінки судин, запобігаючи появі варикозу, підвищує тургор та еластичність епідермісу, попереджаючи в'янення та втрату тонусу. Таке обгортання особливо стане в нагоді після зниження ваги і після вагітності для відновлення шкірної структури, також сприяє ефективному розщепленню жирових відкладень, позбавляє від сухості, тьмяності, в'ялості шкіри.