YuliHrytskoff

Nina Ricci Rose Extase

Nina Ricci Rose Extase

Воістину, троянда – це королева квітів! Споконвіку вона була символом жіночності, краси та величі... Тому й не дивно, що ця квітка стала однією з улюблених серед парфумерів...

А в сьогоднішньому своєму дописі я хочу поділитися з вами своєю думкою про туалетну воду з ароматом цих прекрасних квітів – Nina Ricci Rose Extase.

Спочатку туалетна вода була запакована в гарну картонну коробочку, яка, у свою чергу, була обгорнута слюдою. Але водичка у мене вже дуже давно, і коробочка, на жаль, десь загубилася.

Сам флакон аромату - це практично витвір мистецтва... Він важкий, виготовлений з непрозорого скла пудрово-рожевого кольору з красивими золотими металевими вставками.

На обороті флакона вибито батч-код, перевіривши який, можемо переконатись у справжності свого флакончика.

Флакон увінчаний дуже оригінальною кришечкою, виготовленою у формі перекинутого циліндра.

Кришечка дуже щільно прилягає до флакона, закривається з легким клацанням.
Розпилювач працює справно, не заїдає, але воду подає досить рясно.

Згідно з описом виробника, букет аромату складається з таких нот:

Початкова нота: Червоні ягоди
Нота серця: Малина, Роза
Кінцева нота: Ваніль, Янтар дерев'яний, Мускус

Розкриття аромату – це просто буйство фарб! Це шторм, ні, цунамі, переплетений із ягід та квітів! Тільки розпорошивши парфум на себе, одразу відчуваються солодкі ноти ягід з легкою кислинкою малини. Буквально за кілька секунд букет доповнюється чуттєвістю троянди в обрамленні мускусу та деревно-смолистих нот бурштину... А ось ваніль тут дуже слабко виражена... Ягідно-квіткові ноти цього аромату настільки насичені, що м'яка вершкова ніжність ванілі залишається в тіні.

Як уже зрозуміло з назви самої туалетної води, троянда тут головна нота, вона переважає над звучанням інших нот, які обрамляють її, надаючи їй то кислинку, то солодкість, то смолистість.
Це рожева троянда, яка трояндою починається і трояндою закінчується... Але з кислинкою червоних ягід і смолистістю бурштину і мускусу...

Шлейф. Дуже виражений! Нанісши парфум навіть зовсім трошки, шлейф буде поширюватися на доволі пристойну відстань.

Стійкість у води дуже хороша! П'ять-шість годин я чую аромат на собі чітко, а на волоссі та одязі – відчувається навіть наступного дня.

Вікові рамки туалетної води досить універсальні – цей аромат підійде як молодим дівчатам, так і дорослим, зрілим жінкам.

Сезонність. Це виключно вечірній парфум, який буде доречним тільки в холодну пору року. Особисто я ношу цю туалетну воду тільки в найморозніші зимові дні, тоді він звучить для мене ніжно і не задушливо.

Nina Ricci Rose Extase - це однозначно екстаординарний аромат! Квітково-пудрово-солодкий... Дуже яскравий та статусний! З дорогим шлейфовим звучанням... Шалено жіночний і оригінальний, але для мене виявився надто насиченим і важким...

Однозначно рекомендую, але лише любителям насичених пудрово-квіткових ароматів!