LAMEL Make Up Brow Pencil
Мега бюджетний олівчик у відтінку 403 для ефекту густих пухнастих брів
Погодьтесь,брови в цілому вирішують в макіяжі,я можу не фарбувати очей але брови підфарбувати то святе)
До цього олівчиків для брів від lamel не пробувала,але ці знижки…коротше,придбала цілих два, з різних лінійок,і про один з них сьогодні розкажу
LAMEL Make Up Brow Pencil
Це мега бюджетний олівчик вартістю до 50 грн,представлений в класичному деревʼяному корпусі,також на ковпачку має щіточку для розтушовки.Обʼєм олівця-1,7 гр
В мене відтінок 403 світло-коричневий
Відтінок олівчика-сірувато-коричневий але без явної рижини,інтенсивність можна контролювати нажимом або розтушовкою.Відтінок гарно поєднується з русявим кольором волосся
.
Олівець легко точиться звичайною косметичною стругачкою,при цьому не ламається і не кришиться.По текстурі він дуже мʼякий і дещо жирненький,найкраще підійде для того щоб зафарбовувати пустоти між волосинками брів.Чітких графічних брів з цим олівчиком не вийде, саме за його мʼякої текстури,але мʼякі і густі бровки-це саме той ефект який надасть цей олівчик!
Тушується він мега просто,навіть новачку в «бровних справах» буде легко з ним управлятися)Тою щіточкою що на ковпачку я не користуюсь,якось воно не зручно,для розтушовки щіточка в мене окремо)
.
Стійкість хороша,не розтікається,робочий день тримається,при умові що брови не чіпати,бо в іншому випадку може змазатись.
Після олівчика використовую ще гель або мило для брів,то маю сказати що ці засоби можуть трохи розмити контур брів,то майте на увазі
.
Як оформлюю брови я(цей метод підійде і для новачків)
1.В нижній частині брови жирно промальовую рівну лінію олівцем,тут треба постаратись максимально зробити її рівно
2.Розтушовую цю лінію вверх,якщо є пустоти то легенько їх заштириховую тим же олівчиком
3.Фіксую гелем або милом для брів
.
От такі пухнасті бровки виходять)Користуйтесь)
Коментарі (0)