Lytvynenko

Олійка для нігтів та кутикули Shelly

Маст-хев для подовження акуратного та охайного вигляду манікюру. Особливо - в форматі олівця.

Я часто забуваю і лінуюся зволожувати кутикулу, але з нею - результат видимий. Час від часу огляди на такі продукти зʼявляються у стрічці, що підштовхнули і мене замінити свою стареньку.

Shelly - український бренд професійних засобів для манікюру, педикюру та спа-процедур.

Формат олівця, як я зазначила вище, дуже зручний, брати в сумку можна без переживань, що олія потече. Кришка міцна та надійна, продукт подається натиском на кнопку.

Консистенція: рідка олія блідо-зеленого кольору. Не надто жирна.

Аромат: приємний, легкий, мʼятний, що відчувається тільки в перші хвилини нанеченння. Для мене це перевага.

Відчуття на шкірі: холодку немає, як я собі уявляла. Цілком комфортно. Досить швидко, як для олії, вибирається, не залишаючи жирних слідів.

Ефект на шкірі: зволожена та мʼяка кутикула, що дає манікюру доглянутий вигляд і відчуття

Склад багатий на рослинні олії та екстракти, які доглядають та зоспокоюють шкіру.

1. Paraffinum Liquidum (Мінеральна олія): Зволожує і захищає шкіру, створюючи бар'єр.
  2. Olive Oil (Оливкова олія): Багата на жирні кислоти, живить та зволожує шкіру.
  3. Persea Gratissima (Avocado) Oil (Олія авокадо): Містить вітаміни та антиоксиданти, які зміцнюють шкіру.
  4. Prunus Armeniaca Kernel Oil (Масло кісточки абрикоса): Зволожує та пом'якшує шкіру, має антиоксидантні властивості.
  5. Mentha Piperita Extract (Екстракт м'яти): Має охолоджуючий ефект і може допомогти з роздратованою шкірою.
  6. Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil (Масло насіння соняшника): Зволожує та живить шкіру, містить вітаміни та антиоксиданти.
  7. Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Essential Oil (Ефірна олія чайного дерева): Має антисептичні властивості, допомагає з подразненою шкірою та запобігає виникненню інфекцій.
  8. Fragrance (Ароматизатор): Додає приємний аромат до продукту.
  9. CI (Колірний пігмент): Може бути використаний для надання продукту колірного відтінку.

У холодну та спекотну погоду таку олійку треба мати в сумці, поруч із зволожуючим кремом, який не дасть глибокого зволоження для зони навколо нігтів.

Доглянуті пальчики легко отримати з цією олійкою, раджу 💖 Склад, багатий на рослинні олії та екстракти, допоможе заспокоїти та глибоко зволожити кутикулу.