Iryna Koval

Arm & Hammer Charcoal White Toothpaste

Arm & Hammer Charcoal White Toothpaste
Arm & Hammer Charcoal White Toothpaste

Легендарний американський бренд - Arm & Hammer, продукція якого покорила серця споживачів по всьому світу. Нещодавно я вже ділилася з вами зубною пастою даного бренду на основі соди, для здоров'я ясен - https://club.makeup.com.ua/post/32765/ , а сьогодні хочу розповісти про безпечну відбілювальну пасту.

Серед великої кількості відбілювальних паст на ринку лише небагато з них дійсно працюють і не завдають шкоди емалі. Однією з таких надійних та безпечних паст є Arm & Hammer Charcoal White Toothpaste.

Arm & Hammer Charcoal White Toothpaste

Паста з гладкою текстурою та низько абразивною формулою, має темний колір та виражений м'ятний смак. Піниться добре, смак не ядрений, язик і губи не щипає.

Головна її перевага це безпечний та дієвий склад. Charcoal White Pro містить активоване вугілля, яке відоме своїми відбілюючими властивостями, клінічно доведено, що вже за 3 дні видно перші результати (при регулярному використанні - чистити двічі на день).

Нейтралізує кислоти та повертає збалансований рівень pH.

Паста дійсно ефективно відбілює зуби, і видимий результат можна помітити досить швидко. Звичайно не варто очікувати "білої білизни", але підсилити та повернути природний колір зубів вона дійсно зможе!

Паста має не лише відбілювальні властивості, але і ефективно видаляє наліт, не завдаючи шкоди емалі, заспокоює подразнені, надмірно чутливі ясна. Після використання відчувається приємна свіжість, а також чистота та гладкість на поверхні зубів.

Arm & Hammer Charcoal White Toothpaste - це ідеальний вибір для безпечного відбілювання зубів.