Ирина ❤️

Ремувер для кутикули

Ремувер для кутикули

Я роблю манікюр у салоні, ремувер купила що робити манікюр чоловікові, іноді можу використовувати його для манікюра та педікюру між походами у салон, якщо бачу, що з'явився птеригій.

Птеригій є тонкою плівкою, що лежить під кутикулою — гіпертрофований епоніхій, який може непомітним крилом розростатися до середини нігтя.

Ремувер - б'юті-продукт для простого та швидкого видалення кутикули. Активні компоненти розм'якшують шкіру, що загрубіла, дозволяючи видалити її без використання небезпечних інструментів, які можуть травмувати живі тканини.

Завдяки екстракту алое засіб добре пом'якшує рогові клітини та забезпечує просте видалення кутикули без неприємних відчуттів.

Не знаю, чому у багатьох людей проблеми з відкриттям флакона (судячи з відгуків) відкривається дуже легко, просто потрібно трохи натиснути на ковпачок. У флакона довгий тонкий носик, через який зручно наносить засіб. Наношу його на кілька хвилин, воно не прибере кутикулу повністю, але він робить їі тонесенької і непомітної, добре розм'якшує її і птеригій, який я легко зчищаю потім апельсиновою паличкою. Після цього прибираю залишки ремуверу вологою серветкою.

Засіб не пече, не викликає подразнень, підходить для чутливої ​​шкіри.

Ремувер допоможе забезпечити якісний професійний догляд нігтів, гарантуючи акуратність манікюру.

Інші популярні ремувери:

ReformA Cuticle Remover (Великобританія)

Canni Cuticle Remover (Китай)

PNB Quick Cuticle Remover (США)

Siller Professional Cuticle Remover (Німеччіна)

Heart Cuticle Remover (Німеччіна)

Sally Hansen Instant Cuticle Remover (США/Іспанія)

NUB Quick Step Cuticle Remover (США)

Олія для нігтів та кутикули у зручному форматі гелю

OPI. ProSpa Nail & Cuticle Oil To Go https://club.makeup.com.ua/post/33050/