Victoria's Secret
Love Spell Splash
Це був приємний подарунок без приводу, такі отримувати навіть набагато радісніше. Бо якщо бути відвертою, я би далі проходила повз. Але думаю в кожної був такий період коли хочеться спробувати спрей Victoria's Secret. На жаль з першими сперями VS я не вгадала. Опис, як завжди в них дуже цікавий, до цього часу не знаю, як пахне «місячна квітка» чи «кремовий ліс».
Цього разу повне попадання, максимально фруктовий і свіжий. Нам обіцяють парфумований зволожуючий спрей для тіла з новою поліпшеною формулою з лімітованої серії. Забезпечує зволоження та живлення шкіри протягом 24-х годин, в це я точно не вірю, але в складі є гліцерин, вже добре.
Опис аромату на пакуванні, як завжди в їхньому стилі: блискуча малина, персиковий чай, краплі помело.
Зараз буде моя піраміда, як він мені відчувається:
Початкова нота: Свіжі ноти, Мандарин, Персик, Малина, Молоко;
Нота серця: Жасмин, Лілія, Квіткові ноти, Трав'яні ноти;
Кінцева нота: Мускус, Персик, Ваніль, Сандал;
Але головна зірка аромату – малина, він сугубо літній аромат, легкий та свіжий. Приємний в користуванні, слідів не залишає, дрібнодисперсний розпилювач, що є великим плюсом.
З приводу стійкості хочеться бажати кращого, можливо в когось був такий досвід чи потрібно дати йому відстоятися? Бо відчуваю на собі його 2-3 години.
Коментарі (0)