Ксенія 💫

Ну що, розпакуй !

Закупка - це звучить занадто голосно в моєму випадку 😁, але ж.... Я тут проаналізувала, і виявляється, це друга покупка за рік, що я в клубі, масова. І вона найбільша 😂. Зазвичай, це одиничні продукти, які потрібні на кожень день. І то я все звела до мінімуму, не бачу сенсу зараз в ннн-ній кількості одного й того самого.

Декоративних засобів ще стільки, що вистачить і онукам 😂. Треба щось робити з цим). Оновлюю те, що у використанні кожного дня.

От і придбала новенький консилер та тон.

Не пройшло і 10 років як я вирішила вперше спробувати цей відомий корейський тональний засіб Enough Collagen Moisture Foundation.

Брала саме зволожуючий у найсвітлілому відтінку 13. Об'єм 100мл 🙈 мабуть також і онукам буде 😁.

Відтінок мені дуже сподобався насправді, він з сірим підтоном. Такий типовий для корейських тонуючих засобів. Не зовсім впевнена, що він підійде біляночкам (хоча і найсвітліший), але з аджастером можливо все.

Зробила пару затестів, поки думки неоднозначні🤔. Буду далі спостерігати.

Консилер шукала вже давно. Я маю підсвітлюючі, але хотілося той, що вирівнює візуально зону під очима і бажано не сушив її, а ще й зморшки не підкреслював. Аааа, а ще ж і не за всі гроші світу, бо за всі знаю 😀

Так-так," багато хочу" скажете ви). І тому довго шукала і перечитала купу відгуків.Обрала цю красу від TopFace Sensitive Mineral 3 in 1 Concealer у 002 відтінку.

Окислюється, майте на увазі.

001 найсвітліший, для мене занадто. Але для світлої шкіри - 👍.

Після перших декількох використань в мене гарні враження! Поки себе виправдовує повністю.

Доречі, у TopFace існують такі крутезні палетки. Просто WOW відтінки!!!! Зняла кому буде цікаво як вони в реальності, але нажаль без свотчів усіх їх, поспішала (. Декілька все ж спробувала і вони такі пігментовані та так гарно колір переносять!

І не могла вам не показати ці пречудові блиски для губ Topfac Supernova Volume Lipgloss 🔥. Ви погляньте на цю красу тільки! Не дарма, коли зайшла у відгуки, їх багато хто любить. Додаю свотчі 3 найгарнішіх відтіночків 001, 006 та 008. Вони не прозорі зовсім, можна як топер, можна як самостійний блиск. Не скочуються, трошки липкуваті (авжеж, бо це блиск). Даже раджу, красуні 😘. Нічим не гірші від Мейбелін, повірте. А коштують в 2 рази дешевше).

Знову повторюю покупку сонцезахисного крему з пробіотиками Relief Sun : Rice + Probiotic SPF50+ PA++++ від Beauty of Joseon. Так, саме зараз та на початку осені більш за все мені сподобалося його використання, точніше відшуття на шкірі.

Детально писала про нього тут https://club.makeup.com.ua/post/16456/ і про текстуру, і поглинання, і фініш на шкірі. Та кому більш за все комфортно з ним.

Доречі, зараз гарна знижка знову 😉. Ловіть!

Олійка від ACURE. Моє вже не перше придбання цього засобу. Мега крута. Мега економна (недивлячись на об'єм лише 30 мл). Мультифункціональна! Розповім, якщо цікаво.

Парфумований лосьйон для тіла Victoria's Secret Body Lotion. Нічого особливого, просто приємний засіб. Люблю їх, купую періодично. Просто захотілося пахучості).

Теплішає... тому обираю легші текстури.

Кислотна сироватка для обличчя AHA.BHA.PHA 30 Days Miracle Serum від Some By Mi.

В мене вона була у міні - форматі, знаю як працює та на що спроможна. Непогана, як багато хто про неї пише. Взяла більш детально про неї розповісти.

Буду розповідати та ділитися враженнями!

Усім гарного дня та приємних вихідних 😘

З повагою, Ксенія.