Сидорова Олена

Сироватка з ретинолом від CeraVe

Сироватка з ретинолом від CeraVe
Сироватка з ретинолом від CeraVe

Я одразу перепрошую за ці фото, самій соромно це викладати, але розумію, що можу комусь допомогти своїм досвідом.

Почнімо з того, що в мене ніколи не було стільки прищів, навіть у підлітковому віці. Чи то гормональне, чи наслідки використання комедогенної косметики - я не знаю, але в один момент стан моєї шкіри почав погіршуватися, і з кожним місяцем все сильніше. І я навіть не знала як ЦЕ лікувати. Від такого не застрахований ніхто. Гормони мені протипоказані (це якщо проблема гормональна, тому я гормони й не здавала, немає сенсу), тому був варіант тільки битися об стіну та намагатися вилікувати шкіру без них. Перепробувала купу доглядових засобів за ці півроку(!), в тому числі набагато дорожчі, аніж цей кремчик, взагалі нічого не допомагало, ситуація ставала все гірше, обличчя вже постійно боліло, а я не хотіла навіть виходити з дому.

Чесно - не сильно і розраховувала на те, що допоможе, але надія була.

В мене суха шкіра, а я ще кислотами довела її до того стану, що вона лущилася і боліла, тому було трішки лячно пробувати цей крем, але через день після першого використання шкіра в мене почала не лущитися до крові, чого я боялася, а обережно злазити, наче я як зміючка скидаю шкіру) Звісно, паралельно користувалася зволожуючими засобами та SPF, для вмивання використовувала також продукцію CeraVe (спойлер - це любов, користуватимусь тепер тільки ними). Наносила раз у 3-5 дні, обов'язково саме на суху шкіру (через 20 хв після вмивання та повного висихання), шкіру паралельно треба було ще добряче зволожувати, користувалася кремом трішки рідше, аніж рекомендується, бо, як я вже зазначила, шкіра в мене й так суха. + Деякі джерела кажуть, що ретинол краще працює, якщо дати шкірі зажити між нанесеннями.

І я навіть не очікувала таких швидких результатів, ретинол дуже класно спрацював на моїй шкірі. В мене полізли нові прищі та шкіра після перших використань, та це абсолютно нормально, бо ретинол "витягує" ті прищі, котрі вже були, але їх не було видно, якщо простими словами. Тому хочу порадити дівчатам, котрі використали данний продукт, покористувалися тиждень і викинули його в далекий ящик, бо їх обсипало, вам варто дати крему другий шанс, не переймайтеся, це абсолютно нормальна реакція шкіри! Якщо вас обсипало після ретинолу, то навпаки радійте, бо він працює на вашій шкірі.

Дякую цьому бренду, я вже бачу неймовірні результати всього за 2 тижні, коли намагалася позбутися прищів півроку.

Не забувайте про зволожуючий крем та SPF захист, він обов'язковий при використанні ретинолу)

Сироватка з ретинолом від CeraVe
Сироватка з ретинолом від CeraVe
Сироватка з ретинолом від CeraVe