Sofiia Ts

Needly Daily Toner Pad

Needly Daily Toner Pad

Всім привіт! Мушу сказати, що одного паду мені не вистачило, щоб зрозуміти як він працює на моїй шкірі.

Сам пед упакований дуже надійно (можете замітити на відео нижче з яким зусиллям я його відкривала 😄 ). Есенції дуже багато, вистачить як мінімум на 2-3 таких педи. Сам диск має дві різні поверхні, спочатку потрібно протерти обличчя рельєфною стороною, після гладкою. Тоді почекати, коли есенція вбереться в шкіру, і нанести крем (бажано заспокійливий).

Так як шкіра в мене тонка і реактивна, я з обережністю ввожу засоби із кислотами. Тут я і схибила, вважаючи, що засіб може мені підійти. Після процедури засіб лишив невелику липкість. А далі, на жаль, щоки дали про себе знати, і зразу пішло почервоніння, яке сходило досить довго. На ранок все зійшло, шкіра стала гладкіша та рівномірніша.

Water, Glycerin, Dipropylene Glycol, Glyceryl Glucoside, 1,2-Hexanediol, Allantoin, Ethylhexylglycerin, C12-14 Pareth-12, Betaine, Caprylyl Glycol, Artemisia Princeps Leaf Water, Butylene Glycol, Centella Asiatica Extract, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Extract, Carbomer, Sodium Citrate, Disodium EDTA, Gluconolactone, Salicylic Acid, Tromethamine, Glucose, Aniba Rosodora (Rosewood) Wood Oil, Sodium Hyaluronate.

Склад чудовий, він абсолютно безпечний. Корисні складники, такі як центела, зелений чай, PHA, BHA, гіалуронова кислота, алантоїн, бетаїн доповнені безпечними розчинниками, які дозволять швидше проникнути речовинам в шкіру та разом взаємодіяти.

Висновок. Засіб буде крутим для товстої, не реактивної шкіри із забитими порами чи комедонами для використання на всьому обличчі, в моєму випадку тільки локально. Повну баночку брати не буду, лиш деколи обирати такі пробники.

Буду дуже вдячна за рекомендації щодо засобів із BHA для більш чутливої шкіри (бажано тонер), бо маю проблему забитих пор, але азелаїнка, ніацінамід, ензимна пудра не справляються 😢